L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
 
Ref 25. >

Servei de consultes puntuals

Descripció del servei: Permet al col·legiat exposar els seus dubtes en temes jurídics, fiscals, laborals, comptables, mercantils, civils i assegurances; contrastar els seus coneixements; demanar una segona opinió o completar la seva formació.

 
Ref 26. >

Servei de consultoria a l'àmbit fiscal

Descripció del servei:

Permet al col·legiat poder exposar els seus dubtes amb cert nivell de complexitat de temes fiscals. Les respostes seran resoltes i enviades per correu electrònic pel Dr. Luís M. Alonso, Catedràtic de Dret Fiscal i Tributari de la UB, i pel seu equip de col·laboradors com a experts tant en la vessant teòrica com en la vessant pràctica.

 
Ref 27. >

Servei de consultoria a l'àmbit laboral

Descripció del servei:

Permet al col·legiat poder exposar els seus dubtes amb cert nivell de complexitat sobre temes laborals. Les preguntes seran resoltes i la respostes seran enviades per correu electrònic.

 
Ref 28. >

Servei de documentació

Descripció del servei: Servei que té l’objectiu de facilitar al professional l’accés a normes, convenis col·lectius, sentències, formularis, doctrina, etc., amb la finalitat d’oferir al professional tot el material i informació per a l’òptim desenvolupament de la seva feina diària.

 
Ref 29. >

Servei de llengua catalana

Descripció del servei: Servei que té l’objectiu de respondre les necessitats lingüístiques del professional mitjançant l’assessorament per a l’elaboració de textos d’ús administratiu en català, la revisió i correcció de textos, la resolució de consultes sobre terminologia i fraseologia, la difusió de models de documents i terminologia usuals a les gestories, l’elaboració de tríptics divulgatius i l’organització de formació de cursos en llengua catalana de diferents nivells.

 
Ref 122. >

Consultoria i formació prevenció del blanqueig de capitals

Descripció del servei: Permet plantejar consultes puntuals relatives al blanqueig de capital i la seva prevenció al gabinet jurídic Fermín Morales, especialitzats en dret penal econòmic i formar-se.

 
Ref 335. >

Consultoria Integral en Protecció de Dades i Marques

Descripció del servei:

El  Col·legi ofereix als col·legiats un Servei de Consultoria  Integral en Matèria de Protecció de Dades i Marques per als gestors i per als  seus clients.

 
Ref 336. >

Consultoria integral d'assessoria urbanística

Descripció del servei:

El Servei de Consultoria Integral en Urbanisme (SAUC) us ofereix l’assessorament d’un expert arquitecte tècnic en qualsevol matèria relacionada amb aquest àmbit. Aquest servei us permet donar resposta als vostres clients en diferents tràmits davant de l’Administració, treballs de camp o treballs documentals, per obrir una nova àrea d’actuació a la vostra Gestoria.

 
 
banner banner banner
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

C/ Alcalde Areny 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Patrocinadors
 • Banc Sabadell
 • Egarsat Prevención
Col·laboradors
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • amec
Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

En aquest web utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Al continuar amb la navegació, entenem que s'accepta la nostra política de cookies.

ACCEPTAR Més informació