L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > Col·laboracions

Patrocinadors

Tirant lo blanch

Tirant lo blanch

Servei jurídic integral que facilita tota la informació i les eines de treball necessàries per als professionals.

 
Banc Sabadell

Banc Sabadell

Banc Sabadell és el principal col·laborador financer i de serveis bancaris del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. Els productes i serveis financers oferts als col·legiats a través de Sabadell Professional permeten estalviar comissions, disposar de tipus d'interès reduïts i aconseguir descomptes interessants.

 
Ferrer & Ojeda

Ferrer & Ojeda

Corredoria d’Assegurances amb més de 100 anys d’experiència que ofereix assessorament a institucions públiques, famílies, empreses, institucions públiques i privades, associacions, gremis i col·legis professionals amb l’objectiu de donar les millors solucions asseguradores en cada cas. Sempre sota el compromís de garantir les millors prestacions dels nostres productes, així com una gestió i resolució eficaç en el moment de la veritat.

 
Mútua General de Catalunya

Mútua General de Catalunya

Entitat asseguradora especialitzada en el ram d’assistència sanitària, que s’ha distingit per una sèrie de valors que la diferencien totalment de les companyies mercantils, destinant els beneficis obtinguts a l'ampliació i millora de les cobertures i serveis.

 
Mutualidad de Gestores Administrativos

Mutualidad de Gestores Administrativos

La Mutualitat de Gestors Administratius és una entitat privada de previsió social alternativa sense ànim de lucre, supervisada i auditada anualment. Ofereix al col·lectiu el dret de decidir el seu propi pla de previsió, un privilegi que pocs professionals tenen. Es important, que s’opti a la Mutualitat a l’inici de l’activitat, perquè et permet gaudir del privilegi de seguir treballant i percebre la pensió pública, si s’escau.

 

Som membres de

Barcelona + Sostenible

Barcelona + Sostenible

L'Agenda 21 Local, a Barcelona, es concreta en el programa Barcelona+Sostenible. El marc de referència per al període 2012-2022 consensuat per prop de 1.000 organitzacions de la ciutat és el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

 
ACCID

ACCID

Associació que neix amb l'ànim de convertir-se en un nexe d'unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l'àmbit de la comptabilitat, l’ACCID està constantment apropant les novetats comptables i directives a través de diferents activitats i serveis.

 
Fundación Empresa & Clima

Fundación Empresa & Clima

La Fundación Empresa & Clima és el referent empresarial per a la mitigació i l'adaptació del canvi climàtic i ofereix a les empreses les eines necessàries per afrontar els compromisos i reptes que comporta el canvi climàtic.

 
Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España

Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España

És l'òrgan representatiu de la professió en l'àmbit estatal i internacional i coordinador de la política i accions desenvolupades pels Consells de Col·legis de les comunitats autònomes i els Col•legis de Gestors Administratius.

 
Intercol·legial

Intercol·legial

L’Associació neix per reforçar la presència social dels Col·legis Professionals, impulsar projectes d’interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu transversalment, com la nova Llei de serveis professionals. Els col·legis adherits representen un total de 45 professions de tots els àmbits professionals.

 
Gremi del Motor

Gremi del Motor

El Gremi del Motor és una organització patronal fundada l'any 1957 conformada per afiliació voluntària d’empreses i entitats radicades a la província de Barcelona, que exerceixin activitats econòmiques enquadrades en el sector de la mobilitat privada en general, especialment les relacionades amb la venda i postvenda de vehicles i dels seus recanvis.

 

Protectors de

Òmnium Cultural

Òmnium Cultural

Òmnium Cultural, entitat fundada l’any 1961, treballa per la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya.

 
Fundació Romea per a les Arts Escèniques

Fundació Romea per a les Arts Escèniques

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques és una entitat privada sense ànim de lucre creada amb la voluntat de promoure el sector de les arts escèniques a través d'activitats que fomentin, principalment, el debat i la reflexió al voltant del fet cultural i teatral, el suport a la nova dramatúrgia, la formació i la investigació de les arts escèniques.

 

Solidaris amb

Fundación Once

Fundación Once

L'objectiu principal de la Fundació ONCE consisteix en la realització de programes d'integració laboral-formació i ocupació per a persones discapacitades, i accessibilitat global, promovent la creació d'entorns, productes i serveis globalment accessibles.

 
Creu Roja

Creu Roja

El Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, més conegut com a Creu Roja, és un moviment humanitari internacional que aplega milions de voluntaris arreu del món. Va ser fundat per protegir la vida humana i la salut, per garantir el respecte a tots els éssers humans i per prevenir i alleujar el sofriment humà, sense cap tipus de discriminació basada en la nacionalitat, raça, gènere, creences religioses, classe social o opinions polítiques.

 

Col·laboradors

amec

amec

amec és una Organització Empresarial amb membres, principalment mitjanes empreses Industrials, que gaudeixen d'una alta vocació internacional i innovadora. El nostre objectiu és que les empreses competeixin en un mercat global creant un marc que permeti la millora competitiva de manera constant, facilitant la seva internacionalització i innovació.

 
 
banner banner banner
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec
Patrocinadors
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
 • Tirant lo blanch
 • Banc Sabadell

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR