L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > Gestors tv

Roda de premsa Renda 2013

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya va organitzar dimecres 7 de maig una roda de premsa per informar de les novetats que presenta la renda d'enguany.

El Sr. Alfonso Lluzar, president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya va presentar la roda on el Dr. Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col·legi, la Sra. Carme Dalmau, ponent de la Comissió de Comunicació, van fer un repàs als canvis més importants d’aquesta declaració de renda.

El Dr. Luis Manuel Alonso, catedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Barcelona i assessor de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col·legi, també va participar, per explicar breument, els punts més rellevants de l'Informe sobre litigiositat fiscal a Espanya que va encarregar el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i que es va presentar el març passat.
 

Últims vídeos

Homenatge als Gestors Administratius

04-05-2021

Els Gestors Administratius hem demostrat, quan més se'ns necessitava, que som imprescindibles per a la societat perquè som el vincle necessari amb les administracions. A més, l'esperit de servei que ens caracteritza ens ha portat a donar el millor de nosaltres, treballant en condicions realment difícils i invertint moltes hores amb l'únic objectiu d'ajudar al màxim als nostres clients.

Ara més que mai, estem orgullosos de la nostra professió. Estem orgullosos de ser Gestors Administratius.

 

PLAY
 

Memòria corporativa 2020

04-05-2021

Com va ser el 2020 per als Gestors Administratius? Un any marcat per la pandèmia. En aquest vídeo podràs conèixer tot el que va fer el Col·legi: convenis, reunions, campanyes de comunicació, formació, i molt més!

 

PLAY
 

Memòria corporativa 2019

26-10-2020

Com va ser el 2019 per als Gestors Administratius? En aquest vídeo podràs conèixer tot el que va fer el Col·legi: convenis, reunions, campanyes de comunicació, formació...

 

PLAY
 

"L'hi consulto tot", nova campanya dels Gestors Administratius

11-11-2019

El Col·legi ha posat en marxa una nova campanya de publicitat per explicar el ventall de serveis que ofereixen els Gestors Administratius.

 

PLAY
 

Memòria corporativa 2018

26-03-2019

Ja pots veure el resum en vídeo de la nostra memòria corporativa. Tres minuts que recullen les principals dades, esdeveniments i serveis que van marcar el 2018.

 

PLAY
 

Primera matrícula telemàtica d'un vehicle

20-07-2018

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya va ser l'impulsor de la matrícula telemàtica per a vehicles al 2008.

A través de la seva plataforma tecnològica A9 es poden realitzar en tan sols uns minuts qualsevol tipus de gestions en línia de vehicles com: matriculació, altes, baixes, canvi de nom, etc.

El Col·legi celebra el 10è aniversari d'aquesta fita (2008-2018).

 

PLAY
 

Memòria Anual 2017

28-03-2018

Ja pots consultar el nostre 2017. Ha estat un any marcat per nous reptes aconseguits i dissenyant mesures per afavorir al màxim als nostres col·legiats.

 

PLAY
 

Memòria Anual 2016

24-03-2017

Fes-li una ullada al nostre 2016: Nous serveis, més visibilitat i un enfortiment de la relació del Col·legi amb les institucions i administracions.

Tens més informació a la nostra memòria.

 

PLAY
 

Roda de premsa 2015

21-04-2016

El 20 d'abril de 2016 va tenir lloc la roda de premsa anual del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, on s'han analitzat la campanya de la renda 2015 i altres temes d’actualitat en l’àmbit fiscal i tributari, com ara els papers de Panamà. A la roda, van assistir Alfonso Lluzar, president Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, Carme Dalmau, secretària, Jordi Altayó, ponent de la Comissió Fiscal, i Lluís Alonso, membre de la Comissió Fiscal.

 

PLAY
 

Campanya sobre vehicles

01-07-2015

Si necessites fer el canvi de nom del teu vehicle no li donis més voltes. Des d'una moto, un cotxe o un camió, ens encarreguem de tot, en una sola visita. Gestionem ràpidament: - Canvi de titular. - Matriculacions. - Duplicats de la documentació en cas de pèrdua o sostracció. - Canvi de domicili. - Baixa temporal voluntària del vehicle o per robatori. - Recursos sobre sancions. - Informes del registre de vehicles.

 

PLAY
 

Roda de premsa 2015

11-05-2015

El Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya va organitzar el 7 de maig una roda de premsa per informar de les novetats que presenta la renda d'enguany. El Sr. Alfonso Lluzar, president del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya va presentar la roda on la Sra. Carme Dalmau, ponent de la Comissió de Comunicació, va fer un repàs als canvis més importants d’aquesta declaració de renda, caracteritzada precisament per les poques novetats que presenta. El Dr. Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col•legi, va parlar sobre l’amnistia fiscal, que torna a estar d’actualitat. Finalment, el Dr. Luis Manuel Alonso, catedràtic de Dret Financer i Tributari de la Universitat de Barcelona i assessor de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col•legi, també va participar, per explicar la lluita contra el frau fiscal, un dels aspectes clau de la reforma de la Llei General Tributària. 

PLAY
 

Nova campanya: oblida't de la paperassa!

30-04-2014

Del 16 de març i fins al 13 de maig, s’emetrà a TV3, 8TV i MOUTV (la televisió del metro de Barcelona) l’anunci del Col·legi “Oblida’t de la paperassa”. En total, es realitzaran al llarg d’aquest mesos més de 4.000 passis de l’anunci als diferents canals, que veuran diàriament més de 700.000 persones.  

PLAY
 

Yo a lo mío

20-01-2014

"Yo a lo mío", una campanya dels Gestors Administratius per a ajudar als emprenedors als seus tràmits al crear el seu negoci.  

PLAY
 

La professió de Gestor Administratiu

07-10-2013

Ser Gestor Administratiu és ser GA, símbol de professionalitat, qualificació i especialització en assessorament i gestió. Els Gestors Administratius són professionals del dret, l'economia i l'empresa i estan especialitzats a oferir un assessorament integral i una gestió especialitzada en els assumptes del seus clients en un ampli ventall d' àmbits: Fiscal i Tributari, Comptable, Mercantil, Civil, Creació i Gestió de Pimes, Laboral i Seguretat Seguretat Social, Estrangeria, Vehicles. Transport, Nàutica i molts més. Ser Gestor Administratiu amplia el teu horitzó professional. Aquest vídeo t'informa de les facilitats que tens per aconseguir-ho. 

PLAY
 

Roda de premsa "Declaració de la Renda i Patrimoni 2012"

12-06-2013

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya va organitzar dilluns 6 de maig, una roda de premsa per informar de les novetats que presenta la renda d'enguany i d'altres canvis rellevants que afecten a l'àmbit laboral i el fiscal. 

PLAY
 

Què és i que fa la Intercol·legial?

12-06-2013

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya és membre de la Junta Directiva de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, una entitat que agrupa més de 90 col·legis professionals catalans amb més de 100.000 col·legiats de diferents sectors. L'Associació va néixer per reforçar la presència social dels Col·legis Professionals, impulsar projectes d'interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col·lectiu transversalment. 

PLAY
 

Campanya gA

14-10-2011

A través de la campanya "Preu Just" dirigida al ciutadà, s'han volgut reforçar els avantatges que ofereix treballar amb un gestor administratiu, destacant principalment el servei ràpid i eficaç al seu preu just. Aquesta campanya s'ha realitzat durant els mesos de maig i juny, com a punt de partida de la declaració de la renda, a través de canals de TV autonòmics i diaris locals. 

PLAY
 

Spot Corporatiu Gestor Administratiu

14-10-2011

A través de la campanya "Preu Just" dirigida al ciutadà, s'han volgut reforçar els avantatges que ofereix treballar amb un gestor administratiu, destacant principalment el servei ràpid i eficaç al seu preu just. Aquesta campanya s'ha realitzat durant els mesos de maig i juny, com a punt de partida de la declaració de la renda, a través de canals de TV autonòmics i diaris locals. 

PLAY
 
 
 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Cristòfol Grober, 3, entresol.
17002 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r.
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec
Patrocinadors
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
 • Tirant lo blanch
 • Banc Sabadell

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR