Per poder veure correctament aquest missatge faci click aquí
cabecera
 
 

Benvolguts col·legiats,
Benvolgudes col·legiades,

Des de la Comissió de nacionalitat i estrangeria som conscients de les diferents dificultats que esteu tenint, principalment per obtenir cita prèvia a través del web del Ministeri.

Des del Col·legi ens hem queixat en repetides ocasions, tant a l'anterior subdelegat i a l'actual subdelegada, de que no es faciliten cites a través del web, i que quan es fa, ens és impossible accedir a aquestes. Igualment, hem denunciat repetidament, que sí que s'aconsegueixen cites a través de locutoris, per exemple, moltes vegades amb una rapidesa increïble.

Aquest mes d'agost, en una reunió amb la Sra. Subdelegada, li hem tramés una proposta de col·laboració per part del nostre Col·legi, que sembla que veurà la llum properament, concretament al mes d'octubre, segons ens han notificat avui.

En principi, si no es produeix cap canvi, es realitzarà un sistema de sol·licitud de cites a través del Col·legi, mitjançant una revisió prèvia dels expedients.

Tan bon punt es concreti el procediment, us ho farem saber.


Marc Giménez Bachmann
Ponent de la Comissió de nacionalitat i estrangeria

Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

 
 
 
 
  Seu Col·legial
  Pl. Urquinaona, 6. 6ª planta Delegació Girona Delegació Lleida  
  08010 Barcelona C/ Santa Eugènia 11, 1r B Avinguda Joana Raspall 6, 1r  
  Tel. 93 317 06 86 17005 Girona 25002 Lleida  
  Fax 93 301 37 87 Tel.: 972 22 37 01 Tel.: 973 28 81 37  
  colcatalunya@gestors.cat gestors.girona@gestors.cat gestors.lleida@gestors.cat  
 
 
Nota legal:
Contestant aquest email no obtindreu resposta. Si desitgeu contactar amb nosaltres, podeu trametre un correu electrònic amb els vostres dubtes i/o suggeriments a sac@gestors.cat.
D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016 (RGPD) la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals i resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades, els informem que les dades que figuren en la present comunicació són objecte de tractament per part del COL·LEGI OFICIAL DE GESTORS ADMINISTRATIUS DE CATALUNYA. Aquestes dades seran utilitzades exclusivament per a l’enviament de comunicacions que poden ser del seu interès. Aquestes dades no es cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no en sol·liciti la seva cancel·lació i/o oposició. La present comunicació s’envia sota l’empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic. Si desitja deixar de rebre les nostres comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça dpo@gestors.cat indicant a l’assumpte "Baixa comunicacions comercials", o comunicant-ho per escrit, sempre indicant les seves dades personals a Plaça Urquinaona núm. 6, 6a planta, Barcelona. Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).