L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > notícies actualitat
 
foto noticia

Disponibilitat de la presentació telemàtica (4T 2013) Impost sobre estades en establiments turístics (IEET)

24-12-2013

L'Agència Tributària de Catalunya ens ha fet arribar la nota informativa següent:

"En relació amb l’Impost sobre Estades en Establiments Turístics (IEET), us comunico que el proper dia 2 de gener de 2014, coincidint amb l’inici del termini voluntari de pagament i presentació del 4t trimestre 2013 (del 2 al 20 de gener 2014), s’activarà la possibilitat de fer la tramitació telemàtica d’aquest impost.

Condicions personals:

Per compte propi. Poden tramitar telemàticament l’impost, per compte propi, tots aquells titulars d’establiment turístic que alhora actuïn com a presentadors, sense que sigui necessària en aquest cas l’existència de conveni previ. Hauran de disposar d’algun dels certificats digitals homologats per catcert (Idcat, FNMT, Firma Profesional, Camerfirma, DNIe, ANCert, ACA, etc.) i ser titulars o autoritzats en el compte corrent que es faci servir pel pagament.

Per compte de tercers. Poden tramitar telemàticament l’impost, per compte de tercers, tots aquells usuaris adherits a algun dels convenis signats per l’Agència Tributària de Catalunya (ATC), que disposin d’algun dels certificats digitals homologats per catcert (Idcat, FNMT, Firma Profesional, Camerfirma DNIe, ANCert, ACA, etc.) i siguin titulars o autoritzats en el compte corrent que es faci servir pel pagament. Cal esmentar que els convenis signats per l’ATC incorporen una clàusula d’extensió automàtica del seu objecte, per tal d’ampliar-lo quan, com en aquest cas, s’incorpora legalment un nou tràmit telemàtic.

Condicions tècniques:

Programa d’ajuda. Cal descarregar la nova versió del programa d’ajuda de l’IEET, que es posarà a disposició a http://www.e-tributs.cat en la mateixa data de l’activació (2 de gener 2014).

Oficina virtual. Un cop generat el fitxer amb el programa d’ajuda, amb l’extensió “.dec” que incorpora les autoliquidacions corresponents als diferents establiments d’un mateix titular, caldrà identificar-se a http://www.e-tributs.net/oficinavirtual amb el certificat digital corresponent i accedir a la carpeta tributària. Cal esmentar que el procediment de pagament i presentació telemàtica del model 950 (impost sobre estades en establiments turístics) és el mateix que actualment s’està fent servir amb els models 600 (impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats) i 620 (impost sobre vehicles usats).

Guies. Es troben a disposició dels usuaris, a e-tributs i a la seva oficina virtual, les guies sobre la descàrrega del programa d’ajut i el pagament i presentació telemàtiques.

Suport addicional. En el cas que calgui suport addicional, existeixen diferents vies de comunicació:

1. Pel que fa a la instal•lació del programa d’ajuda i funcionament general, així com per a dubtes bàsics sobre l’impost, caldria consultar en primer lloc la informació disponible a e-tributs.

2. En el cas d’incidències tècniques, caldria enviar un correu a suport_etributs@gencat.net

3. En el cas de dubtes no resolts sobre l’aplicació de l’impost, caldria enviar un correu a consultes.queixes.suggeriments@atc.cat

 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Patrocinadors
 • Banc Sabadell
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
 
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR