L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > notícies actualitat
 
foto noticia

Entitats TECNIO. Requisits i procediment d'acreditació per al període 2015-2019

05-08-2015

RESOLUCIÓ EMO/1787/2015, de 29 de juliol, per la qual s'estableixen els requisits i un procediment d'acreditació de les entitats TECNIO per al període 2015-2019.

Aquesta Resolució respon als objectius del Govern de la Generalitat de Catalunya i s’emmarca en l'Estratègia Industrial 2014 - 2020 i, en concret, de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ), entitat adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació que té com a objectiu donar suport a la competitivitat de l’empresa catalana i centra la seva activitat al voltant de: la innovació i la Internacionalització.

ACCIÓ vol millorar la capacitat d’innovació i la competitivitat de les empreses. En conseqüència, hi ha una voluntat d’actuació preferent en la provisió de tecnologia de frontera a disposició empresarial i en el

desplegament de les entitats de transferència tecnològica necessàries per desenvolupar específicament les línies tecnològiques estratègiques que previsiblement sustentin la competitivitat dels sectors empresarials catalans a mig termini.

D’aquesta manera, TECNIO és l’acreditació que atorga la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ per identificar on es troba la Tecnologia Diferencial Catalana, els proveïdors que l’ofereixen, i els facilitadors que participen en el procés de transferència de tecnologia i coneixement.

L’Estratègia Europa 2020 situa la indústria i la innovació com a fonaments del model de creixement i condiciona les polítiques de cohesió i els fons estructurals a la promoció d’un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

El Govern aposta per una indústria més intensiva en innovació, en talent i inserida en l’economia global.

L’estratègia industrial que impulsa el Govern de la Generalitat ha definit set àmbits sectorials que han de liderar la transformació de l’economia catalana cap als objectius 2020 d’una participació dels sectors industrials en el PIB català del 25%. Àmbits que es desenvoluparan sobre la base dels tres vectors clau del futur de l’economia catalana (tradició industrial, qualitat de vida i economia verda) i que es recullen també en l’estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT), la qual defineix el marc estratègic a partir del qual el Govern de la Generalitat de Catalunya desenvolupa les actuacions i els programes d’R+D+I per al període 2014-2020 i que s’estructura en quatre eixos clau de treball: àmbits sectorials líders, activitats emergents, tecnologies facilitadores transversals i l’entorn d’innovació.

Això ha d'incentivar l'activitat del mercat tecnològic català entre els generadors de tecnologia, els compradors, els facilitadors i altres col·laboradors del procés com, entre d'altres, els consultors, agents de patents i les escoles de negoci.

Un procediment sotmès als principis de publicitat, concurrència, igualtat i no discriminació és la que regula l’acreditació, tal com consta en aquesta Resolució.

Enllaç extern

 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Patrocinadors
 • Banc Sabadell
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR