L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > notícies actualitat
 
foto noticia

Renovació de càrrecs a la junta de la Delegació de Girona

01-10-2018

Us informem que, de conformitat amb el que disposa l’article 64 dels Estatuts col·legials i altres normes concordants, la Junta de la Delegació de Girona, en sessió celebrada en data 17 de setembre de 2018, ha acordat la convocatòria d’eleccions per al dia 22 de novembre de 2018, de 10 a 17 hores, amb la finalitat de proveir els càrrecs de President Delegat, Vicesecretari, Comptador, Vocal 1r i Vocal 3r.

Els col·legiats que vulguin presentar-se com a candidats per cobrir els càrrecs de la Junta de la Delegació de Girona, objecte de l’elecció, han de reunir els requisits establerts en l’article 44.2 dels Estatuts col·legials:

a)     No haver estat sancionat per faltes en l’exercici de la professió en la forma prevista en el seu darrer paràgraf de l’article 49.4 dels Estatuts.
b)    Tenir una antiguitat mínima de tres anys com a col·legiat exercent al Col·legi per a qualsevol dels càrrecs que cal cobrir, excepte per al de president/a, que li cal tenir una antiguitat de cinc anys com a col·legiat exercent.
c)     Presentar una proposta de candidatura subscrita per l’aspirant i avalada per uns altres deu col·legiats o més.

Les candidatures s’han de presentar en el Registre de la Delegació col·legial des del dia 8 d’octubre de 2018 i fins al dia 23 d’octubre.

La Junta de la Delegació de Girona, en sessió que tindrà lloc dins dels tres dies següents d’haver-se tancat el termini de presentació de candidats, acordarà la proclamació d’aquells que reuneixin les condicions reglamentàries i que resultin elegibles, i publicarà els seus noms al tauler d’anuncis del Col·legi. En el supòsit que hi hagi més d’una candidatura, la data de votacions serà el dia 22 de novembre de 2018. Els candidats que obtinguin el major nombre de vots són proclamats com a elegits durant la Junta General.

Les candidatures proclamades podran iniciar la campanya electoral l’endemà de la publicació dels noms al tauler d’anuncis del Col·legi i fins a les zero hores del dia immediatament anterior a la votació.

Així mateix, us informem que a partir del 8 d’octubre de 2018 s’exposaran a la Secretaria de la Delegació de Girona la llista, per ordre alfabètic, dels col·legiats amb dret a ser electors i elegibles. Es podran fer reclamacions i demanar inclusions fins el 9 de novembre de 2018, les quals seran resoltes per la Junta de la Delegació de Girona. La llista definitiva s’exposarà a la Secretaria de la Delegació col·legial cinc dies abans de l’elecció.

Podeu accedir a la documentació relativa a les eleccions en el portal www.gestors.cat així com en la Secretaria de la Delegació de Girona.

 

Santiago Fernández Carbó
Secretari de la Junta de la Delegació de Girona

 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Patrocinadors
 • Banc Sabadell
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
 
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR