L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > notícies actualitat
 
foto noticia

Consultes del Programa INFORMA

09-10-2019

Aquestes són les novetats publicades en l'INFORMA de l'AEAT durant el mes de setembre. Podeu accedir fent clic al títol de cadascuna d'elles:

IVA

141914- INVESTIGACIÓ BÀSICA REALITZADA PER CENTRE INVESTIGADOR PÚBLIC 
Un centre investigador amb la consideració d'organisme públic no desenvolupa cap altra activitat diferenciada de la d'investigació científica. Les seves principals fonts de finançament són transferències de la Comunitat Autònoma de la qual depèn, subvencions públiques i contraprestacions per les activitats empresarials o professionals desenvolupades pel mateix, subjectes a l'IVA. Exercici del dret a la deducció.

141915- VEHICLES:MODIFICACIÓ DEDUCCIÓ PRACTICADA AL 50 PER 100 
Un contribuent adquireix un vehicle de turisme i dedueix el 50 per 100 de la quota suportada d'acord amb la presumpció legal. Posteriorment i ja que considera que és un vehicle d'utilització exclusiva en l'activitat professional que desenvolupa, es pregunta per la procedència de la deducció del 100 per cent de la quota suportada en l'adquisició, i en el seu cas per la possibilitat de deduir el 50 per cent no deduït prèviament en l'adquisició del vehicle.

141916- NO ESTABLERTS:LLOGATER LOCAL MITJANÇANT AGÈNCIA 
Una persona física amb residència fiscal a França és propietària d'un local en el TAI que destina l'arrendament a través d'agència. Deducció de les quotes suportades per despeses generals, reparacions, subministraments, adquisició d'immobilitzat i obres d'ampliació i millora a l'immoble.

141917- EDIFICACIONS.LLIURAMENT:EDIFICI SENSE DIVISIÓ HORITZONTAL 
Tributació de la transmissió d'un edifici d'oficines constitutiu d'una única unitat registral, que no ha estat objecte de divisió horitzontal. La transmissió es realitza després d'acabades unes obres de rehabilitació, des de l'acabament de les quals una d'aquestes oficines ha estat objecte d'arrendament durant més de dos anys. L'adquirent de l'edifici serà un tercer diferent dels arrendataris.

141927- ASSISTÈNCIA SOCIAL: ATENDRE SITUACIONS DE NECESSITAT 
Si és d'aplicació el tipus reduït del 10 per cent als serveis de formació de jugadors en l'àmbit dels videojocs, prestats a destinataris menors de 25 anys per una entitat mercantil que no té la condició d'establiment privat de caràcter social.

IS

141907- DEDUCCIÓ PER INVERSIONS EN PRODUCCIONS CINEMATOGRÀFIQUES, SÈRIES AUDIOVISUALS I ESPECTACLES EN VIU D'ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS. LÍMIT DEDUCCIÓ INVERSIONS EN PRODUCCIONS ESPANYOLES
El límit de 3 milions d'euros establert a l'article 36.1 de la LIS per a la deducció en inversions en produccions espanyoles de llargmetratges cinematogràfics i de sèries audiovisuals de ficció, animació o documental és un límit fixat per a cada producció.

141908- RESERVA DE CAPITALITZACIÓ. APLICACIÓ BENEFICI A COMPENSAR PÈRDUES ACUMULADES
No es considera que a l'exercici s'ha produït un increment dels fons propis, que generés el dret a la reducció en la base imposable prevista a l'article 25 de la LIS, pel benefici obtingut destinat per obligació legal a la compensació de les pèrdues acumulades d'exercicis precedents.

141909- BASE IMPOSABLE. AJUDA PER PARALITZACIÓ DEFINITIVA D'ACTIVITAT
No s'integraran a la base imposable de l'Impost sobre Societats les rendes positives que es posin de manifest com a conseqüència de la percepció d'ajuts de la política pesquera comunitària per la paralització definitiva de l'activitat pesquera d'un vaixell, així com per l'abandonament definitiu de l'activitat pesquera.

 

 

 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Patrocinadors
 • Banc Sabadell
 • Egarsat Prevención
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
 
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR