L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > notícies actualitat
 
foto noticia

Nous articles en la botiga del COGAC

20-11-2012

El Col·legi inicia una nova línia de serveis destinats a reforçar la imatge de la nostra professió davant el públic en general i els vostres clients en particular. De fet, reprenem la secció de marxandatge activa fa uns anys.

Hi ha productes que ja en consumíeu (calendari de festes, carpetes, postals de Nadal...), i hi ha d’altres que són nous. I poc a poc anirem afegint-ne més. Tots amb una doble característica: una bona qualitat i, per damunt de tot, el fet d’estar dissenyats per donar a conèixer la marca que ens diferencia: la GA corporativa. Amb una particularitat molt important: la gran majoria es pot personalitzar amb el logo de la vostra gestoria.

Així, aquest primer bloc de productes que us presentem us pot servir per a felicitar les festes als vostres clients, recordant-los que els gestors som els professionals en els quals poden dipositar tota la seva confiança.

CALENDARIS DE FESTES 2013. EL CLÀSSIC!

Publicació de les “històriques” del Col·legi. Podeu comprovar que mantenim els preus i, inclús, si compreu un volum determinat, us podeu estalviar més diners que en temporades anteriors.

Any rere any heu anat confiant en aquesta publicació. La d’enguany no us decebrà!

Tots els detalls del producte, preus i formulari de comanda, en la fitxa específica del calendari.

CALENDARIS DE SOBRETAULA. NOVA PROPOSTA PER ALS DESPATXOS DELS VOSTRES CLIENTS

Format triangular, modern i sempre a la vista de tothom!

La part del davant inclou un calendari amb les festes estatals i nacionals de Catalunya; la part del darrera exhibeix una gran GA i un dels lemes de la nostra professió: Gestors Administratius els primers en gestió. Aquesta plana és possible personalitzar-la amb el logotip de la vostra gestoria, a tot color.

Inclou un petit calendari de butxaca per a recordar als vostres clients que els GA hi som sempre al seu costat.

Tots els detalls del producte, preus i formulari de comanda, en la fitxa específica del calendari.

BAREM DE VALORACIONS. IMPRESCINDIBLE PER TOTS AQUELLS QUE US DEDIQUEU A VEHÍCLES

Degut a que la quantitat de models de cotxes i tot terrenys cada vegada és més gran, ja fa uns anys que vam buscar vies alternatives de publicació, ja que la versió impresa necessitava de tant de paper que encaria molt el producte.

Després de haver-vos proposat el format CD, la novetat d’aquest any és... que us el podreu descarregar de manera gratuïta del nostre web!! Tan bon punt com tinguem enllestit el programa, us enviarem una notificació perquè us el pugueu descarregar.

Però... encara podeu regalar-los als vostres clients amb un toc de distinció i professionalitat. Us presentem una manera força útil que a tothom agradarà: us oferim un dispositiu USB (també anomenat pendrive), per poder gravar-hi el document. Com podreu veure a la fitxa del producte, té una capacitat de 2 GB, més que suficient per emmagatzemar molts documents.

I sempre amb el logotip corporatiu, recordant a tothom que els gestors hi som allà a on existeix necessitat d’una bona tramitació, o un assessorament de qualitat en multitud d’àmbits.

POSTALS DE NADAL! ALTRE DELS CLÀSSICS!

Arriba el Nadal, i amb ell una de les millors èpoques de l’any per a molts. Com deixar d’estar presents? El Col·legi cada any edita les postals amb les imatges dels dibuixos dels guanyadors del Concurs de Dibuix Infantil. Aprofiteu que s’ha fet una edició força limitada!!!

I com l’any passat, les podeu personalitzar amb les vostres impressores, al vostre despatx, a casa... més pràctic impossible.

PENDRIVE USB

Amb aquests dispositius USB podeu regalar als vostres clients una eina d’utilitat per a la seva feina o lleure. Sempre que els vostres clients els utilitzin, recordaran que amb vosaltres poden dipositar tota la seva confiança.

Com sempre, podeu trobar tots els detalls del producte, preus i formulari de comanda, en la fitxa específica de les postals.

Ben aviat us presentarem més propostes!

Descarregar documentació:

 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Patrocinadors
 • Banc Sabadell
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
 • Tirant lo blanch
Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR