L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > premsa
 

2014

foto prensa

Els GA a Televisió del Ripollés

29-12-2014

El gestor administratiu David Bartrina, va parlar al programa "El Magazín" de Televisió del Ripollès, sobre les darreres reformes fiscals, i com poder millorar la declaració de la renda de cara al proper any. El podeu veure a l'enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

Els GA expliquen com crear una empresa a Onda Cero

22-12-2014

La gestora administrativa Carmen Elena Valero, membre de la Comissió de Comunicació del Col·legi, va parlar al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre les passes que cal seguir per crear una empresa.

Si no heu sentit l’entrevista o la voleu tornar a escoltar, ho podeu f [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a "La Vanguardia"

19-12-2014

La Vanguardia ha publicat el 19 de desembre un article del gestor administratiu Tomàs Cabrera sobre la notificació de les baixes mèdiques, dins del monogràfic sobre empreses i emprenedors.

foto prensa

Els gestors administratius podran emetre certificats digitals per a realitzar tràmits en línia

18-12-2014

El Consejo General de Colegios Administrativos de España i Firmaprofesional, han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu que els Gestors Administratius col·legiats en els Col·legis d'Espanya es converteixin en emissors de certificats digitals per facilitar als seus clients la tram [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA parlen de renda vitalícia a Onda Cero

17-12-2014

La gestora administrativa Concha Forteza, membre de la Comissió econòmica, financera i tributària del Col·legi, va ser entrevistada el dimecres 17 de desembre al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre la renda vitalícia d'estalvi.

Si no heu sentit l’entrevista, ara l [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Escolta'ns a Onda Cero

15-12-2014

Venanci Blanch, ponent de la Comissió d’Agricultura i president de la Delegació del Col·legi a Lleida, va parlar el 15 de desembre al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre la tramitació de les Declaracions Agràries Úniques.

Si no heu sentit l’entrevista, ara la p [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Resolem dubtes sobre la reforma fiscal a RAC1

09-12-2014

Jordi Altayó, ponent de la Comissió econòmica, financera i tributària del nostre Col·legi, va participar el dia 9 de desembre al programa “El món” de RAC 1, per resoldre els dubtes dels oients sobre la nova reforma fiscal.

Ho podeu tornar a escoltar a l'enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

Campanya informativa de la DGT

05-12-2014

La DGT envia cartes informatives als propietaris dels prop de 5 milions de vehicles que tenen entre 7 i 10 anys d’antiguitat, per donar-los a conèixer les característiques tècniques i la situació administrativa del seu vehicle i ajudar-los a evitar multes i sancions.

El Col·legi, s [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors fomenten la mediació

03-12-2014

El 2 de desembre va tenir lloc la signatura d’un acord de col·laboració entre el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i el Consell de Col·legis de Gestors Administratius de Catalunya per fomentar la mediació com a mètode de gestió de conflictes, i evitar l’obertura d [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius expliquen a Londres la seva participació a la plataforma NETPRO als membres de l'ELRA

02-12-2014

Alfonso Lluzar, com a president del Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España i Ana María Gómez-Arche, la seva directora general, va presentar l'1 de desembre a Londres als membres de ELRA (l'Associació Europea de Registres de la Propietat) i a la Comissió Europea de [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Escolta'ns a Onda Cero

01-12-2014

Marc Giménez, ponent de la Comissió d’Estrangeria del Col·legi, va parlar l'1 de desembre al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre els tràmits i procediments relacionats amb els permisos d’estrangers que viuen a Catalunya.

Si no heu sentit l’entrevista, ara la po [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a "La Vanguardia"

26-11-2014

La Vanguardia ha publicat el 26 de novembre un article de la gestora administrativa Montserrat Flores sobre conciliació laboral i familiar, dins del monogràfic sobre empreses i emprenedors.

foto prensa

La veu dels GA a l'UA1

25-11-2014

Ja podeu escoltar la col•laboració de Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 25 de novembre passat, on va parlar de la reforma fiscal. Recordeu que podeu escoltar- [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA parlen de Trànsit a Onda Cero

24-11-2014

Alfonso Lluzar, president del Col·legi, va parlar el 24 de novembre al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre la nova campanya informativa de Trànsit destinada als titulars que tenen vehicles entre 7 i 10 anys d'antiguitat.

Si no heu sentit l’entrevista, ara la podeu es [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Noves accions de la campanya "Tot va sobre rodes"

20-11-2014

La campanya de comunicació “Tot va sobre rodes", creada amb la finalitat de donar a conèixer els tràmits relacionats amb vehicles que es realitzen a les gestories, continua funcionant molt bé.

Durant el novembre i el desembre es portaran a terme un seguit d'accions a diferents mitjan [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Escolta els gestors administratius a Onda Cero

17-11-2014

Santiago Toda, membre de la Comissió Laboral i de la Seguretat Social del Col·legi, va parlar aquesta setmana dels diferents tipus de contractes que existeixen i de les subvencions i les bonificacions a les que es poden acollir les empreses en funció de cada modalitat de contractació, a l'es [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Les propostes fiscals dels GA a Expansión

13-11-2014

El 14 de novembre es va publicar a Expansión un article sobre les darreres novetats fiscals, escrit per Venanci Blanch, delegat del Col·legi a Lleida i membre de la Comissió econòmica, financera i tributària.

Aquest text fa algunes propostes per millorar la fiscalitat, com per exemple [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Reforma fiscal a l'espai dels GA a Onda Cero

10-11-2014

Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica, Financera i Tributària del Col·legi, va parlar aquesta setmana dels punts més polèmics de la reforma fiscal, a l'espai dels gestors al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero.

Si no heu sentit l’entrevista, ara la podeu escolt [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors fomenten la internacionalització

04-11-2014

El Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya ha signat un acord amb l’amec per ajudar els seus clients a iniciar-se o consolidar l’exportació.

L’acte de signatura de l’acord de col•laboració va tenir lloc el 4 de novembre de 2014 a la Seu del Col•legi de Gestors Admin [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius aposten per la mediació

04-11-2014

Amb data 4 de novembre de 2014, ha tingut lloc a la seu del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, la signatura del conveni entre el COGAC i Thomson Reuters, entitat que ofereix formació, informació i assessorament en temes jurídics, i també de l’economia, l’empresa i el màr [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els Gestors parlen de trànsit a Onda Cero

04-11-2014

Alfonso Lluzar, president del Col•legi, va ser el primer entrevistat el 3 de novembre, en el nou espai dels gestors al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero.

Aquesta primera intervenció, va estar dedicat als tràmits i les novetats de trànsit.

Si no vau sentir l’entr [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a la Cadena Ser

28-10-2014

Jordi Altayó, ponent de la Comissió econòmica, financera i tributària del nostre Col·legi, va parlar el dia 20 d’octubre a la Cadena SER, sobre la reforma fiscal, amb motiu de la nota que va emetre el Col·legi expressant la seva opinió sobre aquesta nova normativa, que entrarà en vigor [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Nou espai dels Gestors Administratius a Onda Cero

27-10-2014

Donar a conèixer els gestors administratius i els serveis que ofereixen sempre ha estat una de les nostres principals tasques. Per aquest motiu, al llarg dels anys hem portat a terme diverses campanyes per informar els ciutadans de la importància de realitzar els seus tràmits amb professional [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a "La Vanguardia"

24-10-2014

La Vanguardia va publicar el 23 d'octubre l'article "Pensionistas que trabajan", escrit per Aurora Rodés, ponent de la Comissió laboral i Seguretat Social del Col·legi, dins del monogràfic sobre empreses i emprenedors.

foto prensa

Nou article dels GA a la revista del Gremi del Motor

18-10-2014

Alfonso Lluzar, president del Col·legi, ha publicat un article sobre el procés de liberalització i matriculació de vehicles amb fitxa tècnica electrònica, al suplement del Gremi del Motor inclòs dins del diari SPORT.

foto prensa

Opinió sobre la nova reforma fiscal

14-10-2014

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya ha emès una nota de premsa expressant la seva opinió sobre la nova reforma fiscal, que entrarà en vigor el proper 1 de gener.

El Col·legi considera que la reforma es queda més aviat curta en la mesura que és difícil reorgan [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Reforma fiscal agredolça

14-10-2014

La Comissió Econòmica, Financera, Comptable i Tributària del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya publica un article al diari econòmic "Expansión", on, amb motiu de l'entrada en vigor el pròxim 1 de gener de 2015 de la nova reforma fiscal, desgrana les principals modif [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya i el Gremi del Motor amplien el conveni de col·laboració

08-10-2014

El 7 d’octubre va tenir lloc a la seu del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya l’ampliació de l’acord de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i el Gremi del Motor, que permetrà que tots els gestors col·legiats al Col·legi de Gest [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

III Encuentro de Ciudades para la Seguridad Vial y la Movilidad Sostenible

29-09-2014

Alfonso Lluzar, president del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, va formar part de la taula de treball sobre el projecte “DIGA CIUDADANO" que es va realitzar durant el III Encuentro de Ciudades para la Seguridad Vial y la Movilidad Sostenible.

La trobada, organitzada per [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a "La Vanguardia"

26-09-2014

La Vanguardia va publicar el 26 de setembre l'article "El preu de la jubilació anticipada", escrit per la gestora administrativa Montserrat Flores, dins del monogràfic sobre empreses i emprenedors.

foto prensa

Nova convocatòria de proves per accedir al títol de gestor administratiu

20-09-2014

El dissabte 20 de setembre a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, es van realitzar les proves d’accés al títol de Gestor Administratiu.

Aquesta convocatòria, a la que es van inscriure més d’un centenar d’aspirants, ofereix als professionals de diferents disciplines [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a RAC1

17-09-2014

Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica i Financera i Tributària del Col·legi de Gestors de Catalunya, va intervenir al programa “Tot es possible” de RAC1 el 17 de setembre per resoldre dubtes dels oients.

Podeu escoltar-lo a l'enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

L'opinió dels gestors administratius a La Vanguardia

17-09-2014

El 17 de setembre, La Vanguardia inclou una entrevista al president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, Alfonso Lluzar, on parla entre altres temes de la nova reforma fiscal, l’e-administració o el projecte “Diga ciudadano” endegat pel col·lectiu de Gestors Administrati [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El Col·legi de Gestors renova l'acord de col·laboració amb SAGE, empresa especialitzada en programari de gestió

03-09-2014

El Col·legi de Gestors Administratius ha renovat el conveni de col·laboració amb SAGE, líder en programari de gestió i serveis per a l’empresa i el despatx professional.

A l’acte de signatura del conveni que va tenir lloc el 2 de setembre de 2014, hi va assistir el director genera [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

LA VANGUARDIA. Indemnitzacions per acomiadament després de la Reforma Laboral: exempció IRPF

21-07-2014

La Llei 3/2012, de 6 de juliol, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral va modificar el tractament de les indemnitzacions per acomiadament, i es consideren exemptes únicament les indemnitzacions per acomiadament amb reconeixement empresarial d'improcedència, produïts entre el 1 [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Comunicat en defensa dels contribuents

18-07-2014

L’Il·lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona, el Col•legi d'Economistes de Catalunya, el Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, l’Il•lustre Col•legi de Titulats Empresarials, PIMEC, l’Associació Espanyola d'Assessors Fiscals a Catalunya i el Col•legi de l' [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA parlen d'emprenedoria a Onda Cero

14-07-2014

El 14 de juliol, Alfonso Lluzar, president del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, va ser entrevistat al programa “Balanç” d’Onda Cero per parlar sobre emprenedoria.

Podreu escoltar l’entrevista a la secció “L’economia en positiu“, a l'enllaç segü [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Europa Press parla del Màster en Gestió Administrativa

11-07-2014

El 10 de juliol, Europa Press va publicar una nota sobre el Màster en Gestió Administrativa, que organitzen conjuntament l’ISGAC i la Universitat Abat Oliba (UAO).

Podeu llegir aquesta notícia a l’enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

La veu dels GA a l'UA1

09-07-2014

Ja podeu escoltar la col·laboració del Sr. Bruno Pardo, vice secretari de la Delegació de Lleida del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 9 de juliol passat, on va parlar de la recent aprovada reforma fiscal. Recordeu q [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Fem marca, fem professió!

01-07-2014

El Col·legi, amb la finalitat de donar més visibilitat als gestors administratius a la societat, ha endegat un seguit de campanyes de comunicació. Com podreu comprovar, realitzem moltes accions per tal que els GA es converteixin en els professionals de referència en la gestió i l’assessor [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Article dels gestors a La Vanguardia

25-06-2014

El 24 de juny es va publicar a l'especial sobre empreses i emprenedors de La Vanguardia, un article de Marc Giménez Bachmann, ponent de la Comissió d’Estrangeria del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, titulat "Una nueva vía para regularizar extranjeros".

foto prensa

Torna la campanya "Tot va sobre rodes"

25-06-2014

L’any passat el Col•legi va posar en marxa la campanya de comunicació “Tot va sobre rodes", per donar a conèixer la gestió de tota mena de tràmits relacionats amb vehicles que es realitzen a les gestories.

Com ja us vam informar, la campanya, que es va iniciar a l’estiu i es v [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Nou consultori sobre Renda a RAC1

20-06-2014

Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica i Financera i Tributària del Col·legi de Gestors de Catalunya, va respondre el 17 de juny passat els dubtes dels oients de RAC1 que han apurat fins l'últim moment per presentar la Declaració de la Renda d'aquest any. Podeu escoltar-lo a l'enll [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

La veu dels GA a l'UA1

03-06-2014

Ja podeu escoltar la col·laboració del Sr. Bruno Pardo, vice secretari de la Delegació de Lleida del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 3 de juny passat, on va parlar de la declaración de la renda. Recordeu que podeu [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El Gestors Administratius responen consultes sobre la Declaració de la Renda

03-06-2014

La gestora administrativa Concha Forteza va visitar la redacció de LaVanguardia.com el 3 de juny a les 12:00 h, per resoldre els dubtes dels lectors sobre la Declaració de la Renda, a través d'un xat en directe.

Podeu veure un resum de la trobada i consultar la resposta a totes les preg [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA a "Expansión"

29-05-2014

El 29 de maig el diari "Expansión" publica un article elaborat per la Comissió Econòmica, Financera i Tributària, i la Comissió Laboral i de la Seguretat Social del Col·legi. L'escrit "El modelo de relaciones entre Hacienda y los administrados ni es justo ni es eficaz: hay que cambiarlo", [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El gestors administratius a La Vanguardia

27-05-2014

El 26 de maig s’ha publicat al monogràfic especial de La Vanguardia, l’article “Más flexibilidad, mayor empleabilidad”, escrit per el gestor administratiu Francesc Romeu Olivella sobre la situació actual del mercat laboral.

foto prensa

Els gestors a El Segre

23-05-2014

A l’especial del diari El Segre corresponent al període abril - juny, surt publicat un article sobre els gestors administratius. D’una banda, Alfonso Lluzar, president del Col•legi, i Venanci Blanch, president de la delegació de Lleida, reflexionen sobre professió i el seu futur. D’al [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius celebren la festa professional a Lleida

23-05-2014

El 24 de maig tindrà lloc a Lleida la Festa Professional dels Gestors Administratius. La jornada serà presidida per Alfonso Lluzar, president del Consell General de Col·legis de Gestors Administratius de Catalunya, del Col·legi de Catalunya i del Consejo General, i Venanci Blanch, president [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Nou consultori sobre Renda a RAC1

21-05-2014

Queda poc més d’un mes per poder passar comptes amb Hisenda, el 30 de juny s’acaba el termini. Per això, "El món" de RAC1 va tornar a organitzar el 20 de maig passat, un consultori amb Jordi Altayó, doctor en Economia i president de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tribut [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El COGAC renova l'acord de col·laboració amb Ferrer & Ojeda Asociados

20-05-2014

El Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya ha renovat aquest matí l’acord de col•laboració amb Ferrer & Ojeda, empresa especialitzada en la prestació de corredoria d’assegurances i mediació.

A l’acte, que ha tingut lloc a la seu col•legial, ha comptat amb la presèn [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil: Nosaltres ja col·laborem, i tú?

19-05-2014

Creu Roja, ha posat en marxa la iniciativa “Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil”, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col•lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

El Co [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a lavanguardia.com

14-05-2014

El Col·legi sempre intenta innovar en les seves comunicacions i ser present allà on cal. Per aquest motiu, estem realitzant un seguit de noves accions a lavanguardia.com:

1. Presència de banners a la secció de la declaració de la renda els mesos de maig i juny. Podeu veure diferents c [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Operació "Arian" empreses fictícies i frau a la Seguretat Social: Nota d'aclariment respecte a l'ús del terme gestoria

13-05-2014

Arran de la informació publicada en diferents mitjans de comunicació referent a les accions realitzades per la Direcció General de la Policia sobre la detenció i imputació de 641 persones per frau a l’erari públic que superen els 7,7 milions d’euros, el Col·legi Oficial de Gestors Adm [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Aparicions als mitjans: Renda i litigiositat fiscal

09-05-2014

Després de la roda de premsa del 7 de maig passat, són diversos els mitjans que s'han fet ressò tant de les novetats de la renda que es van explicar, com del contingut del "Informe sobre litigiositat fiscal a Espanya" que va encarregar el Col•legi, i que va ser presentat el 25 de març pass [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Roda de premsa: Renda 2013

08-05-2014

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya va organitzar dimecres 7 de maig una roda de premsa per informar de les novetats que presenta la renda d'enguany.

El Sr. Alfonso Lluzar, president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya va presentar la roda on el Dr. Jordi A [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors parlen de renda a TV3

08-05-2014

Amb motiu de l’inici del termini per la presentació de la renda via telemàtica, TV3 va emetre al telenotícies, una noticia que incloïa la roda de premsa sobre renda que va fer el Col•legi el 7 de maig, i una entrevista al Sr. Josep Ribó, comptador del Col•legi de Gestors Administrat [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Roda de premsa: Les novetats de la Renda 2013 i les seves conseqüències pràctiques

07-05-2014

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya realitzarà el 7 de maig, a les 11 hores la roda de premsa per informar de les novetats que presenta la renda d’aquest any i d’altres canvis rellevants que afecten a l’àmbit

laboral i el fiscal.

Aprofitant l’avinentesa, el [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius a RAC1

06-05-2014

En plena campanya per presentar la declaració de la renda, Jordi Altayó, doctor en Economia i ponent de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col·legi de Gestors de Catalunya, va respondre els dubtes dels oients a l'hora de confeccionar la declaració i passar compt [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

La veu dels GA a l'UA1

06-05-2014

Ja podeu escoltar la col•laboració del Sr. Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 6 de maig passat, on va parlar de la declaración de la renda. Recordeu que podeu [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA parlen de renda a la COPE

05-05-2014

La gestora Concha Forteza va parlar el 5 de maig sobre la campanya de la renda d'enguany al programa "El Matí" de la COPE.

Podeu escoltar el programa al següent enllaç:

Enllaç extern

foto prensa

L'Informe sobre litigiositat fiscal a Espanya a "El Economista"

28-04-2014

"El Economista", ha publicat amb data 25 d'abril un article a les pàgines 6 i 7 de la seva revista jurídica "Iruris & Lex", on analitza l'Informe sobre litigiositat fiscal a Espanya que va encarregar el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i la presentació oficial del qual [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA parlen de la Renda 2013 al monogràfic de La Vanguardia

25-04-2014

Posem a la vostra disposició un interessant article sobre els canvis que s'han produït en la declaració de la renda d'enguany, elaborat per la gestora administrativa Concha Forteza, membre de Comissió econòmica, financera i tributària del Col·legi. L'article ha estat publicat al monogràf [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Pugen les reclamacions contra Hisenda

22-04-2014

Tal i com reflectim en el nostre Informe sobre Litigiositat, les reclamacions dels ciutadans contra Hisenda augmenten i el percentatge de recaptacions disminueix. Els diaris "El Economista" i "El País" se n'han fet resó.

Podeu llegir Llegir noticia completa

foto prensa

Campanya de la Renda 2013

15-04-2014

Arriba el moment de presentar la declaració de la renda, i per aquest motiu el Col•legi intensifica les seves accions comunicatives. A banda de la ja tradicional roda de premsa del proper 7 de maig, durant els propers mesos el Col•legi realitzarà una campanya de publicitat a diversos mitja [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA parlen del Biciregistre al Diari Segre

12-04-2014

El dia 12 d’abril es va publicar al diari Segre de Lleida una entrevista a Alfonso Lluzar, president del Col•legi de Gestors Administratrius de Catalunya, i a Venanci Blanch, president de la Delegació a Lleida, sobre el Biciregistre, el Servei que es va posar en marxa aquest any, i que est [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA a TV3

03-04-2014

El 3 d’abril de 2014, Jordi Altayó, ponent de la Comissió econòmica, financera i tributària del Col·legi, surt a “Els Matins” de TV3 per parlar sobre les novetats en la campanya de la renda d’enguany.

Podeu veure el programa aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Nova campanya del Biciregistre

02-04-2014

Molts de vosaltres ja coneixeu aquest servei. A Catalunya es va efectuar el primer registre de tot l'Estat espanyol, i continuem per bon camí. Cada cop sou més els que us hi adheriu i cada cop són més les bicicl [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA al 3/24

02-04-2014

El 2 d’abril de 2014, Jordi Altayó, ponent de la Comissió econòmica, financera i tributària del Col•legi, va ser entrevistat al 3/24, on va parlar sobre l’inici de la campanya de la renda d’enguany.

Podeu veure l'entrevista aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Els GA a la COPE

02-04-2014

La gestora Concha Forteza va parlar l’1 d'abril sobre la campanya de la renda d'enguany al programa "El Matí" de la COPE.

Podeu escoltar el programa al següent enllaç:

Enllaç extern

foto prensa

Novetats de la renda a RAC1

02-04-2014

Jordi Altayó, ponent de la Comissió económica, financera i tributària del nostre Col·legi, va participar el dia 1 d'abril al programa “El món” de RAC 1, per resoldre els dubtes dels oïents sobre la recent iniciada campanya de la renda.

Podeu escoltar-lo clicant l'enllaç:

Enllaç extern

foto prensa

Els gestors a TVE

02-04-2014

El 2 d’abril de 2014, Jordi Altayó, ponent de la Comissió económica, financera i tributària del Col·legi, intervindrà al programa “Vespre a la 2” de TVE, per parlar de les novetats de la declaració de la renda i respondre dubtes dels espectadors sobre aquest tema.

Podeu veure [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

La veu dels GA a l'UA1

01-04-2014

Ja podeu escoltar la col•laboració del Sr. Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, l’1 d’abril passat, on va fer un repàs de les principals novetats de la campany [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Presentació de l'informe sobre litigiositat fiscal

26-03-2014

Diversos mitjans es van fer ressò de la presentació de l’informe sobre litigiositat fiscal del Col•legi, que es va realitzar el 25 de març passat.

RAC1 va fer esment de l'acte al programa matinal "El Món a RAC1" del dia 26 de març.

"La Vanguardia" va publicar aquest mateix [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius renoven la seva confiança en Alfonso Lluzar

24-03-2014

Alfonso Lluzar va ser reelegit president del Col•legi de Gestors, càrrec ratificat per la Junta General en la sessió que va tenir lloc el divendres 21 de març, i en la qual es van renovar els càrrecs establerts en els Estatuts del Col•legi.

La nova composició de la Junta de Govern [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Oblida't de la paperassa: Nova campanya dels GA

24-03-2014

El 24 de març va començar una nova campanya publicitària del Col·legi a la televisió. L'anunci “Oblida’t de la paperassa” s'emetrà a 8TV durant una pausa publicitària del programa “8 al dia” i a TV3 i 3/24 en horaris de màxima audiència, coincidint amb programes estrella de la [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

A. Lluzar: "El Gestor Administratiu és el professional de confiança del ciutadà"

24-03-2014

Amb data 24 de març de 2014 es publica a La Vanguardia, una entrevista al Sr. Alfonso Lluzar, que ha estat reelegit com a president del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya.

L’amplia cartera de serveis que s’ofereixen a les gestories, la tramitació telemàtica, i el futu [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

La veu dels GA a l'UA1

05-03-2014

Ja podeu escoltar la col·laboració del Sr. Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 4 de març passat, on va fer un resum de l'actualitat económica, analitzant entre [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Memòria d'activitats 2013

04-03-2014

Ja hem publicat la Memòria corporativa corresponent a l’any 2013 del Col•legi. En aquesta publicació podreu trobar totes les activitats que hem realitzat, els nous Serveis que hem implementat, les aparicions del nostre col•lectiu al mitjans i totes les noticies i fites destacades d’aqu [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius col·laboren amb Creu Roja per lluitar contra la pobresa infantil

04-03-2014

El 4 de març, va tenir lloc el lliurament d’un taló per part del president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, Alfonso Lluzar, al president de Creu Roja Catalunya, Josep Marqués, a la seu del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya. L’import de la donació es d [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Gestor administratiu, una professió amb futur

27-02-2014

Amb data 27 de febrer de 2014 ha sortit publicat al DOCG Núm. 6571 la resolució per la qual la Generalitat de Catalunya, a través del Departament

de Justícia, convoca una nova edició de les proves per obtenir el títol de gestor administratiu.

La data límit per incriure’s a l [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius a RAC1

27-02-2014

L’anunci de Mariano Rajoy d’elevar fins els 12.000 euros bruts anuals l’exempció de l’IRPF tindrà un “efecte limitat”. Així ho ha afirmat Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col•legi, aquest matí a el programa “El món” [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Nova campanya del Biciregistre

21-02-2014

Una gestoria manresana ha estat la primera de tot l’Estat espanyol a registrar una bicicleta al Biciregistre. Aquest servei, que es va posar en marxa el gener passat, permet que els gestors siguin validadors en els tràmits del “Biciregistre”, un sistema informatiu estatal de registre de b [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El Col·legi de Gestors renova el conveni de col·laboració amb la Mutualidad de GA

20-02-2014

El 19 de febrer, va tenir lloc l’acte de signatura de renovació del conveni entre el Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya i la Mutualidad de Gestores Administrativos a la seu del Col·legi.

A l’acte hi van assistir el Sr. Juan Antonio Santos, president de Mutualidad GA; el [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors, protagonistes de "Lleida al dia"

20-02-2014

El 18 de febrer el Sr. Venanci Blanch, president de la Delegació del Col·legi a Lleida, va ser entrevistat al programa “Lleida al dia” de Lleida Televisió.

Al programa es va parlar de la professió de gestor administratiu i de la seva historia, així com dels diversos tràmits en ma [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

A. Lluzar: "Col·legiar-se aporta unitat i força a la professió de gestor administratiu"

02-02-2014

Alfonso Lluzar, president del Col·legi Oficial de Gestors de Catalunya, va sortir el 2 de febrer de 2014 al diari Ara, en un article on parla del present i el futur de la professió i del Col·legi, i de les ofertes formatives universitàries actuals, que permeten obtenir el títol de Gestor Ad [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA a "Expansión"

23-01-2014

El 23 de gener es van publicar al diari "Expansión" uns articles elaborats per la Comissió Econòmica, Financera i Tributària, i la Comissió Laboral i de la Seguretat Social del Col·legi. L'escrit fiscal fa un avançament de la gran reforma fiscal que ens espera aquest any. El text laboral, [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors administratius consideren injusta la normativa per la qual els aturats emigrants perden la cobertura sanitària

22-01-2014

Els gestors administratius estimen que la nova norma per la qual els aturats emigrants perden el dret a la sanitat als 90 dies de viure fora del país, crea desigualtat sobretot entre els més joves. Segons els Gestors, vivim uns temps en què caldria facilitar els tràmits a tots els aturats es [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA parlen del Biciregistre a "La Vanguardia"

22-01-2014

Des de la posada en marxa del Biciregistro, són molts els mitjans que s'han fet ressò d'aquesta nova iniciativa. Entre d'altres, "La Vanguardia" digital, va dedicar un article a aquest nou registre de bicicletes que permet identificar el vehicle i, en cas de robatori, incrementar les probabili [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Un registre per evitar el robatori de bicicletes

22-01-2014

Cada vegada és més habitual l’ús de la bicicleta per a la mobilitat diària, fet que va impulsar la creació de la Red de Ciudades por la Bicicleta, una xarxa de municipis que, entre altres accions, ha impulsat la creació del Biciregistro, un sistema informatiu estatal de registre de bicic [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els Col·legis Professionals s'uneixen per crear la primera borsa de treball Intercol·legial i potenciar l'ocupació a Catalunya

20-01-2014

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha creat la primera borsa de treball Intercol·legial - www.borsadetreball.cat - amb l’objectiu de potenciar l’ocupació a Catalunya.

La presentació d’aquest portal va tenir lloc el 20 de gener a la seu del Co [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

"Yo a lo mío", una campanya dels gestors administratius per ajudar els emprenedors en els seus tràmits en crear el seu negoci

20-01-2014

Cada dia hi ha 128 nous emprenedors i el 47% admet que necessita assessorament en el desenvolupament del negoci. Els gestors administratius volen contribuir de manera activa a que es desenvolupi la cultura emprenedora amb la campanya "Yo al lo mío", que es posa en marxa el 20 de gener i té com [...]

Llegir noticia completa

 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Cristòfol Grober, 3, entresol.
17002 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r.
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec
Patrocinadors
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
 • Tirant lo blanch
 • Banc Sabadell

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR