L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > premsa
 

2016

foto prensa

Campanya a Olot

28-12-2016

Aquest any, estarem presents a la pista de gel d’Olot, a la qual podreu veure el nostre anunci "No corris cap risc" fins el 8 de gener.

A més, aquestes festes també podràs sentir la falca de la campanya a Radio Olot (98.1 FM).

 

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a la COPE

27-12-2016

Josep Ribó, comptador del Col·legi de Gestors Administratius, va explicar el 27 de desembre a "Herrera en COPE" quines accions d'última hora es poden realitzar per estalviar en la declaració de la Renda del proper any.

foto prensa

Alfonso Lluzar al Saló Ocasión

02-12-2016

Alfonso Lluzar, president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, va participar el 2 de desembre a la jornada informativa sobre el vehicle elèctric que es va realitzar al Saló Ocasi&oa [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Torna la campanya de vehicles

23-11-2016

A finals d'any les vendes i transferències de vehicles augmenten. Per aquest motiu, i aprofitant que en aquestes dates també es realitza el Saló Ocasió a Barcelona,el Col·legi reactiva la campanya de comunicació destinada a donar a conèixer els tr [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA a La Vanguardia

22-11-2016

Aurora Rodés, ponent de la Comissió laboral i de la Seguretat Social del Col·legi, ha participat en un notícia de La Vanguardia, sobre com reclamar la devolució de l'IRPF de la prestació per maternitat a Hisenda.

La podeu llegir Llegir noticia completa

foto prensa

Festa Professional 2016

21-11-2016

El 19 de novembre es va celebrar la Festa Professional dels Gestors Administratius de Catalunya. L’acte, que es va realitzar a l’Espai Mas Marroch del Celler de Can Roca, va comptar amb gairebé 500 assistents.

Els professionals amb 25 i 50 anys d’experiè [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El president de la Generalitat rep al Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya

17-11-2016

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut als representants de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a la seu del govern. A la recepció també ha participat el Conseller de Justícia, Carles Mundó.

Llegir noticia completa

foto prensa

Disponibles nous fulletons de trànsit

11-11-2016

Amb l'objectiu d'ajudar-vos a fidelitzar els vostres clients i captar-ne de nous, el Col·legi ha dissenyat uns fulletons amb la finalitat de reforçar la comunicació d’un dels serveis més atractius de les gestories: la gestió dels tràmits relacionat [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Signatura d'un nou protocol d'actuació a la Prefectura de Trànsit de Girona

04-11-2016

El Diari de Girona va publicar el 29 d'octubre de 2016 la noticia sobre la signatura del nou protocol d'actuació amb la Prefectura de Trànsit de Girona.

foto prensa

Parlem sobre pensions

31-10-2016

El Periódico ha elaborat un article sobre les conclusions que es van extreure a la taula rodona "Llegar a la jubilación con los deberes hechos", organitzada conjuntament per Ibercaja i El Periódico de Catalunya.

Al debat va estar present Aurora Rod&e [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Nou protocol d'actuació amb la Prefectura de Trànsit de Girona

27-10-2016

El 24 d’octubre de 2016 es va realitzar la signatura d’un nou protocol d’actuació dels Gestors Administratius amb la Prefectura de Trànsit de Girona.

Aquest permetrà presentar dels expedients de duplicats del permís de circulació, canvi [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Parlem sobre noves formes d'estalvi

30-09-2016

El Periódico ha elaborat un article sobre les conclusions que es van extreure a la taula rodona "Nuevas formas de ahorro", organitzada conjuntament per Ibercaja i El Periódico de Catalunya, i que es va realitzar a la seu de l'Institut d'Estudis Fina [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Anàlisi de la sentència UE sobre contractes temporals

27-09-2016

El diari Expansión ha publicat avui una informació de la Comissió Laboral del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya sobre la Sentència del Tribunal de Justícia de la UE en el cas d’Ana de Diego sobre les indemnitzacions dels [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

118 titulats es presenten aquest dissabte a les proves d'accés per ser gestor administratiu

16-09-2016

Un total de 118 titulats universitaris opten a convertir-se en Gestor Administratiu mitjançant les proves oficials d’accés que tindran lloc dissabte 17 de setembre a les 10:30 hores a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.  Els candidats han [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El nostre espai a la UA1

13-09-2016

Ja podeu escoltar la col·laboració de Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 13 de setembre de 2016. En aquesta ocasi& [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els Gestors Administratius a Rac 1

26-07-2016

Carme Elena Valero, membre de la Comissió de Comunicació del Col•legi va intervenir al programa “Tot és Possible” de RAC 1 per aclarir un dubte d’una oient sobre les retencions aplicables quan s’han tingut dos pagadors.
Ho podeu escoltar a [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Renovem el conveni de col·laboració amb la corredoria d'assegurances Ferrer y Ojeda Asociados

06-07-2016

El Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya va renovar el 6 de juliol, l'acord de col·laboració amb Ferrer & Ojeda, empresa especialitzada en la prestació de corredoria d’assegurances i mediació.

Arran de la signatura d’aquest [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El Col·legi renova el conveni de col·laboració amb la Societat de Prevenció d'Egarsat

06-07-2016

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i la Societat de Prevenció Egarsat han renovat l’acord de col·laboració mitjançant el qual ofereixen assessorament, informació i serveis en matèria de prevenció de riscos labo [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El COGAC realitza un donatiu al "Projecte ARI"

05-07-2016

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya (COGAC) ha fet un donatiu al “Projecte ARI”, una iniciativa que vol portar a l’Hospital Clínic de Barcelona un tractament innovador i pioner a Europa per a la leucèmia anomenat CART.

Alfo [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Renda 2015: Parlem al Diari de Girona

21-06-2016

El 19 de juny de 2016 va aparèixer al Diari de Girona una entrevista a Joan Roig, president de la Delegació de Girona del Col·legi, on parlava de les novetats que presenta la declaració de la renda d'aquest any.

foto prensa

El COGAC, empresa amiga de Sant Joan de Déu

15-06-2016

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya (COGAC) ha fet un donatiu de 2.000 euros a Sant Joan de Déu, una entitat sense afany de lucre que atén les persones més vulnerables de la societat, entre elles els infants que pateixen alguna malaltia.

Llegir noticia completa

foto prensa

Els gestors a Fem Girona

15-06-2016

Jaume Vilanova, membre de la junta del Col·legi Oficial de Gestors Administratius, ha analitzat a "Fem Girona", les novetats de la declaració de la renda d'enguany.

Enllaç extern

foto prensa

El nostre espai a la UA1

14-06-2016

Ja podeu escoltar la col•laboració de Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 14 de juny de 2016. En aquesta ocasió, [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA a RAC1

24-05-2016

Jordi Altayó, ponent de la Comissió fiscal del Col·legi, ha resolt diferents dubtes dels oients sobre la renda al programa "Tot és possible" de RAC1.

Podeu escoltar la seva intervenció a l'enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

Els gestors al "Segre"

21-05-2016

Ja podeu llegir l'entrevista a Venanci Blanch, president de la delegació del Col·legi a Lleida, que va sortir publicada el 21 de maig al diari "Segre", dins del seu monogràfic especial dedicat a la renda.

foto prensa

Signatura d'un nou protocol d'actuació a la Prefectura de Lleida

19-05-2016

El 19 de maig de 2016 es va realitzar a Lleida la signatura del protocol d’actuació dels Gestors Administratius per a la tramitació del nou sistema de duplicats del permís de circulació, canvis de domicili dels vehicles, baixes definitives per trasllat a un altre país, baixes temporals i [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Sortim a Expansión

19-05-2016

El 19 de maig va sortir publicat a Expansión un article sobre les novetats de la renda d'aquest any.

foto prensa

Els GA a TV Girona

18-05-2016

Jaume Vilanova, membre de la Junta del Col·legi i de la Comissió laboral i de la Seguretat Social, va parlar a TV Girona sobre la Renda 2015. Podeu veure l'entrevista aquí:

Enllaç extern

foto prensa

El nostre espai a la UA1

17-05-2016

Ja podeu escoltar la col•laboració de Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 17 de maig de 2016. En aquesta ocasió, el programa es va centrar en la declaració de [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Alfonso Lluzar a "La Vanguardia"

17-05-2016

La Vanguardia del 17 de maig inclou una entrevista a Alfonso Lluzar, president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, on parla de les novetats de la campanya d'enguany, i dóna unes recomanacions a tenir presents abans d'acceptar l'esborrany.

foto prensa

Renda 2015: Els GA a lavanguardia.com

17-05-2016

Durant aquest mes, i amb la finalitat de reforçar la nostra campanya de comunicació de la renda, estem realitzant un seguit d'accions a lavanguardia.com:

- Vídeo del president del Col·legi, Alfonso Lluzar, parlant de les novetats i especificacions de la renda 2015, a la secció d'econo [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Resolem dubtes a RAC1

12-05-2016

Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica i Financera, Comptable i Tributària del Col·legi de Gestors de Catalunya, va resoldre els dubtes sobre la declaració de la renda, dels oïents de "El món" de RAC1.

Enllaç extern

foto prensa

Alfonso Lluzar a "El Periódico"

06-05-2016

Alfonso Lluzar, president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, ha sortit avui al monogràfic d' "El Periódico" sobre la renda, parlant sobre la importància de confiar aquest tràmit a un gestor administratiu.

foto prensa

El gestors a RAC1

05-05-2016

Concha Forteza, membre de la junta de govern del Col·legi, va resoldre el 5 de maig, un dubte d'una oient del programa "Tot és possible" de RAC1, sobre el conveni de doble imposició entre Espanya i Andorra.

Ho podeu escoltar a l'enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

Els Gestors Administratius i Fundació ONCE s'uneixen per crear el Gestor de Proximitat

05-05-2016

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya ha presentat el Gestor de Proximitat: un professional reconegut per la Fundació ONCE i el Consejo General de Gestores com a especialista en la normativa aplicable a les persones amb discapacitat, sensibilització amb les seves necessit [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Trobada de la Junta Directiva de la Intercol·legial amb el Conseller de Justícia

28-04-2016

El passat dijous 28 d’abril, el conseller de Justícia, Carles Mundó, va mantenir una reunió amb els membres de la Junta Directiva de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, entre els que es trobava Alfonso Lluzar, president del nostre Col·legi.

La t [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Sortim al diari ARA

27-04-2016

El 27 d'abril de 2016 es va publicar al diari ARA, una nota de premsa on Alfonso Lluzar, president del Col·legi, parla sobre els beneficis per al contribuent, de realitzar la declaració de la renda amb un gestor administratiu.

foto prensa

Publiquem al Diari de Girona

26-04-2016

El 26 d’abril passat es va celebrar la Junta General Ordinària de la Delegació de Girona del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya. En aquesta reunió, presidida pel President-Delegat de Girona, Sr. Joan Roig i Gubert, es van escollir per aclamació els càrrecs elegibles [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Repercussió de la roda de premsa

22-04-2016

El 20 d’abril de 2016 va tenir lloc la roda de premsa anual del Col•legi, on es va analitzar la campanya de la renda 2015 i es va parlar sobre els papers de Panamà.

L’Agència EFE, TVE, El Periòdico, Cadena SER, Ràdio 4 (RNE), Catalunya Ràdio, TV3, Europa Press i COPE, van estar [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Manifest de la Intercol·legial a favor dels refugiats

22-04-2016

El Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya, s'ha adherit al Manifest “Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones”, impulsat per l’Associació Intercol·legial, com a primera acció d’una campanya adreçada a denunciar la situació que afecta [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Roda de premsa Renda 2015

20-04-2016

Avui ha tingut lloc la roda de premsa anual del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya on s'han analitzat la campanya de la renda 2015 i altres temes d’actualitat en l’àmbit fiscal i tributari, com ara els papers de Panamà.

A la roda, van as [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Roda de premsa Renda 2015

20-04-2016

El pròxim dimecres 20 d’abril a les 11,30 hores, el Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya celebra la seva roda de premsa anual per analitzar la campanya de la renda 2015 i altres temes d’actualitat en l’àmbit fiscal i tributari.

- Valoració de les novetats intr [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA al saló Motoh! Barcelona

18-04-2016

Els Gestors Administratius van estar presents al saló “Motoh!” de Barcelona, que es va realitzar al recinte de Montjuïc del 15 al 17 d’abril de 2016.

Durant la fira, que va tenir prop de 22.000 visitants, es va repartir un talonari de xecs amb descomptes especials per als visitant [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Sortim a l'Sport

15-04-2016

El nostre Col·legi ha participat al monogràfic de vehicles del diari Sport. Juntament amb una anunci dedicat als tràmits en aquesta matèria que realitzen els Gestors Administratius, es pot llegir una entrevista a Alfonso Lluzar, president del Col·legi de Gestors, on parla de tots els avanta [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Campanya Renda 2015

14-04-2016

Com bé sabeu, la setmana passada l’Agència Tributària va començar la campanya de declaració de la renda. Per aquest motiu el Col·legi intensifica les seves accions comunicatives. A banda de la tradicional roda de premsa, durant aquests mesos el Col·legi realitzarà una campanya de publi [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Nou conveni de col·laboració amb la DGT

07-04-2016

El 7 d’abril de 2016 va tenir lloc la signatura d’una nou conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya (COGAC) i la DGT.

A la reunió, van assistir el director de la Prefectura Provincial de Trànsit, Sr. Adrià Puigpelat; la cap local [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Parlem de renda a El Punt Avui

06-04-2016

Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica, Financera, Comptable i Tributària del Col·legi, ha parlat sobre la campanya de renda d'aquest any a un article del diari "El Punt Avui".

foto prensa

Els gestors a RNE

06-04-2016

Pau Garcia, membre de la Junta de Govern del Col·legi, va parlar amb RNE sobre l'inici de la campanya de renda.

Enllaç extern

foto prensa

El Gestors Administratius a COPE

05-04-2016

Concha Forteza, membre de la Junta de Govern del Col·legi, va parlar a El matí COPE sobre l'inici de la campanya de renda, i de les novetats que presenta aquest any.

Ho podeu escoltar aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Novetats de la renda a RAC1

05-04-2016

Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica, Financera, Comptable i Tributària del Col·legi, ha fet un repàs de les novetats més significatives de la campanya de renda d'aquest any a RAC1.

Ho podeu escoltar aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Parlem dels "papers de Panamà" a RAC1

04-04-2016

Jordi Altayó, ponent de la comissió fiscal i tributària del Col·legi, ha intervingut a RAC1 per parlar de les "empreses pantalla", que han sortit a la llum després de la publicació dels "papers de Panamà".

Ho podeu escoltar aquí:

Enllaç extern

foto prensa

La Generalitat convoca noves proves oficials d'accés a la professió de gestor administratiu

02-03-2016

Per vuitè any consecutiu, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la convocatòria de proves oficials per optar al títol de gestor administratiu. Per poder fer l’examen és requisit indispensable ser titulat en l’àmbit del dret, l’economia i les ciènc [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Memòria Corporativa 2015

01-03-2016

Ja podeu accedir a la Memòria corporativa del Col·legi corresponent a l’any 2015. En aquesta publicació podreu trobar totes les activitats que hem realitzat, els nous Serveis que hem implementat, les aparicions del nostre col·lectiu al mitjans i totes les noticies i fites destacades d’aq [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El Col·legi reactiva la seva campanya de marca

29-02-2016

Durant el març, s’emetrà a TV3, 8TV i MOUTV (la televisió del metro de Barcelona) l’anunci del Col·legi “Oblida’t de la paperassa”.

En total, es realitzaran al llarg d’aquest mesos més de 1.300 passis de l’anunci als diferents canals.

A més, durant aquest mes tamb [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

La veu dels gestors a la UA1

25-02-2016

Carme Dalmau, secretària del Col·legi, va parlar el 23 de febrer a l'emissora lleidatana UA1 sobre dos dels temes on els gestors són especialistes: la mediació de conflictes i l'assessorament en temes d'herències. Podeu escoltar l'entrevista aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Els Gestors a RAC 1

23-02-2016

Jordi Altayó, ponent de la comissió fiscal i tributària del Col·legi ha intervingut a RAC1 per resoldre el dubte d'un oient sobre les obligacions fiscals dels instragramers.Ho podeu escoltar a l'enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

Parlem a RAC1

18-02-2016

Carme Elena Valero, membre de la Comissió de Comunicació del Col•legi va participar el 17 de febrer a l’informatiu de Rac1 per parlar sobre les implicacions fiscals de la devolució de la inversió més interessos als minoritaris de Bankia.

foto prensa

Torna la campanya del Col·legi: No corris cap risc!

15-02-2016

A partir del 15 de febrer i fins al 29 de febrer de 2016, s’emetrà a RAC1, Catalunya Ràdio i Cadena Ser, la falca publicitària del Col•legi “No corris cap risc”.

En total es realitzaran al llarg d’aquest mesos 80 passis, i el patrocini de l’espai de Sala Martín a “Els Mat [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Els GA a La Brúixola

01-02-2016

Cristina Calvo, membre de la Comissió laboral i de la Seguretat Social del Col·legi, va parlar l'1 de febrer al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre autònoms. Podeu escoltar la seva intervenció aquí:

Enllaç extern

foto prensa

La veu dels GA a l'UA1

26-01-2016

Ja podeu escoltar la col•laboració de Venanci Blanch, president de la Delegació de Lleida del Col•legi de Gestors Administratius de Catalunya, al programa “Un dia +” de l’emissora de ràdio UA1, el 26 de gener de 2016. Recordeu que podeu escoltar-lo a la 104’5 FM o a través d’In [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El COGAC, amb els nens del Nepal

25-01-2016

El Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya ha lliurat un ajut econòmic a Sundarijal Children’s Home Nepal, una associació sense ànim de lucre que assisteix nens desemparats del Nepal. L'acte es va realitzar el 25 de gener de 2016 a la Seu Col·legial de Barcelona.

Aq [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

El nostre espai a "La Brúixola"

25-01-2016

Carme Dalmau, membre de la Junta de Govern del Col·legi, va parlar el 25 de gener al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre la mediació. Podeu escoltar la seva intervenció a l'enllaç següent:

Enllaç extern

foto prensa

El Col·legi de Gestors renova el conveni de col·laboració amb la Mutualidad de GA

22-01-2016

El 21 de gener de 2016 va tenir lloc l’acte de signatura del conveni entre el Col·legi i la Mutualidad de Gestores Administrativos (Mutuaga)

A l’acte hi van assistir Alfonso Lluzar, president del Col·legi de Gestors i Marina Rocabruna, gerent de l’entitat.

Per part de Mutuag [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Parlem de l'administració electrònica a TV3

22-01-2016

Alfonso Lluzar, president del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, va participar a una notícia de TV3 on va parlar sobre els problemes de l'administració electrònica, i que es va emetre el 21 de gener durant el telenotícies del vespre. Podeu veure-ho a l'enllaç següent (minut [...]

Llegir noticia completa

foto prensa

Parlen de nosaltres al monogràfic sobre mediació

21-01-2016

El 21 de gener de 2016 "El Periódico" va publicar un monogràfic sobre mediació, que inclou un article i un anunci sobre el Curs de mediació civil-mercantil i mediació en dret privat català, que organitza el nostre Col·legi a través de la Fundació ISGAC.

foto prensa

Els GA a La Brúixola

19-01-2016

Cristina Calvo, membre de la Comissió laboral i de la Seguretat Social del Col·legi, va parlar el 18 de gener al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre la dació en pagament. Podeu escoltar la seva intervenció aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Parlem al diari "Ara"

16-01-2016

Aurora Rodés, ponent de la Comissió Laboral del Col·legi, ha participat a l'article "Autònoms i, malgrat això, pares!", publicat al diari Ara, el 16 de gener de 2016.

foto prensa

Resolem dubtes a RAC1

14-01-2016

Jordi Altayó, ponent de la Comissió Econòmica, Financera i Tributària del Col•legi va resoldre el 13 de gener de 2016 la consulta d'una oient del programa "Tot És Possible" de RAC 1, sobre les deduccions per habitatge habitual i de lloguer.

Enllaç extern

foto prensa

El nostre espai a "La Brúixola"

12-01-2016

Pau Garcia, membre de la Junta de Govern del Col·legi, va parlar l'11 de gener de 2016 al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre incapacitat temporal. Ho podeu escoltar aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Tornem a Onda Cero

08-01-2016

Carme Elena Valero, membre de la Comissió de Comunicació del Col·legi, va parlar el 7 de gener al programa radiofònic "La Brúixola" d'Onda Cero, sobre com tributen els plans de pensions.

Podeu escoltar l'espai aquí:

Enllaç extern

foto prensa

Parlem del 30 aniversari de l'IVA

01-01-2016

Josep Ribó, comptador del Col·legi de Gestors Administratius, i ponent de la Comissió Econòmica, Fiscal i Tributària, ha col·laborat en una noticia sobre el 30 aniversari de l'entrada en vigor de l'IVA.

La notícia va aparèixer l'1 de [...]

Llegir noticia completa

 
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec
Patrocinadors
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
 • Tirant lo blanch
 • Banc Sabadell

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR