L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
sóc a > premsa
 
foto noticia

Torna la campanya "Tot va sobre rodes"

09-12-2013

El juny passat el Col·legi va posar en marxa la campanya de comunicació “Tot va sobre rodes", per donar a conèixer la gestió de tota mena de tràmits relacionats amb vehicles que es realitzen a les gestories.

Com ja us vam informar, la campanya va obtenir grans resultats. Durant el juliol, el primer mes de la campanya, es van realitzar a les gestories administratives més transferències entre particulars que l’any anterior durant el mateix període. A la província de Barcelona, per exemple, van augmentar gairebé un 90%.

Les últimes dades del mes d’octubre continuaven amb bones xifres, amb una pujada total de les transferències de vehicles entre particulars de més del 95% respecte el 2012. Per aquest motiu, hem tornat a reimprimir els fulletons informatius per als vostres despatxos. A banda de deixar unitats a la mateixa gestoria, podreu dipositar-los a les bústies dels veïns, oferir-los a empreses properes o fer una campanya per als vostres clients habituals.

Ja teniu disponibles a les oficines del Col·legi (Seu, Serveis Centralitzats i Delegacions) els fulletons sense cap càrrec. I si voleu us els podem fer arribar a la vostra gestoria, amb missatger (ports deguts). En aquest cas, contacteu amb rfernandez@gestors.cat. Recordeu que, si encara no el teniu, també podeu demanar el pòster per penjar a la vostra gestoria.

La campanya “Tot va sobre rodes” es complementa amb diferents accions de comunicació:

- Del 16 de desembre fins el 13 de febrer es torna a emetre la Campanya “Tramitació de Vehicles” a la ràdio. L'emissió es realitzarà durant el programa "Fricandó Matiner" de RAC105. Al document adjunt podeu obtenir més informació.

- S'han repartit fulletons informatius a l’exterior del Saló Ocasió, la fira de venda de vehicles seminous (del 29 de novembre al 8 de desembre).

- A la Plataforma de comunicació, que teniu disponible a la vostra àrea privada, teniu l’emailing de la campanya preparat per al seu enviament. Només l’heu de personalitzar amb les vostres dades i un text de la vostra elecció, i estarà llest per enviar-lo als vostres clients.

La campanya “Tot va sobre rodes” es va crear per respondre al creixent augment de la venda de vehicles usats entre particulars. La figura del gestor administratiu esdevé imprescindible per garantir la legalitat del procés i permetre alhora minimitzar els riscos que es desprenen de la compravenda de vehicles, tant per al comprador com per al venedor.

Recorda totes les accions que vam fer al juny per la campanya “Tot va sobre rodes”

Accés a la campanya “Tot va sobre rodes” a Lleida

Descarregar documentació:

 
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Santa Eugènia 11, 1r B
17005 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Patrocinadors
 • Banc Sabadell
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
 
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR