L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
 
    Exercent Subvenció No Exercent Subvenció
Ref 79. > Halcón Viajes
Ref 84. > Roc Blanc Hotels
Ref 85. > Viatges Tejedor
Ref 126. > Turismo Bahía Santander
Ref 210. > Avancar
Ref 211. > Hotelius Club
Ref 212. > Air France
Ref 213. > Tus casas rurales
Ref 216. > Hacienda Sant Jordi Golf & Resort
Ref 228. > CIM hotels
Ref 230. > Tu i Lleida
Ref 231. > B the travel brand
Ref 337. > Caldea    
Ref 338. > Sercotel Hotels    
Ref 352. > Masia Can Canal    
Ref 355. > Allotjaments La Pastora    
Ref 79. >

Halcón Viajes

Descripció del servei: El col•lectiu de gestors administratius forma part del Club de Grans Amics d’Halcón Viajes. Us podeu beneficiar d’importants avantatges exclusius i de preus especials com un 5 % de descompte en producte propi, a més d’ofertes especials que mensualment us les fem arribar des del Col•legi.

 
Ref 84. >

Roc Blanc Hotels

Descripció del servei: Roc Blanc Hotels ofereix als col•legiats i als empleats del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i acompanyants un 20% de descompte (de diumenge a dijous inclosos) i un 10% de descompte (de divendres a dissabte inclosos).

 
Ref 85. >

Viatges Tejedor

Descripció del servei: Viatges Tejedor ofereix descomptes per als col•legiats d’un 8% en programació pròpia i d’un 6% en programació d’altres majoristes i creuers.

 
Ref 126. >

Turismo Bahía Santander

Descripció del servei: Els gestors, els seus familiars i col·laboradors es poden beneficiar d’importants descomptes: de diumenge a dijous (excepte festius, Nadal i Setmana Santa), descompte del 10% en allotjament per a qualsevol estada a partir d'una nit i Bons regal 2x1 en allotjament, (per estades d'una nit de diumenge a dijous es regala una altra en qualsevol dels 15 hotels rurals que s’oferten).

 
Ref 210. >

Avancar

Descripció del servei: El servei de Carsharing permet fer ús de vehicles per un preu des de 4€/ hora amb benzina i assegurança a tot risc inclosos. A més, els col•legiats disposeu d’un crèdit de 60€ gratuïts per consum per gastar en 3 mesos.

 
Ref 211. >

Hotelius Club

Descripció del servei:

En aquesta plataforma de reserves d'hotel hi ha més de 50.000 allotjaments a les principals destinacions amb descomptes de fins a un 15% en el moment de fer la reserva.

 
Ref 212. >

Air France

Descripció del servei: Grans descomptes en vols de la companyia Air France-KLM: 30 euros per a totes les destinacions europees i 50€ a destinacions intercontinentals (tarifa Economy), i de 150€ amb la tarifa Economy Premium i de 250€ o per a destinacions amb tarifa Business.

 
Ref 213. >

Tus casas rurales

Descripció del servei: Els gestors i col•laboradors poden obtenir un descompte del 10% en el preu dels seus serveis.

 
Ref 216. >

Hacienda Sant Jordi Golf & Resort

Descripció del servei: Hacienda Sant Jordi Golf & Resort és un establiment que pertany a la cadena hotelera Ana Hotels & Resorts (www.anahotels.es). Hacienda Sant Jordi Golf & Resort està situat a la localitat de Sant Jordi (Castelló) a la Costa dels Tarongers, concretament a la comarca del Baix Maestrat, i a pocs quilòmetres de les ciutats costaneres de Vinaròs, Benicarló i Peníscola. Us podreu beneficiar d’un 10 % de descompte sobre les tarifes vigents

 
Ref 228. >

CIM hotels

Descripció del servei: Gràcies al conveni signat amb CIM Hotels, els gestors poden obtenir un descompte del 10% en el preu dels seus serveis

 
Ref 230. >

Tu i Lleida

Descripció del servei: Gràcies al conveni signat amb TU I LLEIDA, els gestors i empleats poden obtenir un descompte del 10% en el preu dels seus serveis, independentment de la temporada.

 
Ref 231. >

B the travel brand

Descripció del servei: Gràcies a l’acord del Col·legi amb B the travel brand, teniu un 5% de descompte en les reserves en majoristes propis i creuers, i un 7% si realitzeu la reserva amb més de 60 dies d’antelació. A més, també podeu comprar les capses d’experiències PLAN B amb una rebaixa del 7% sobre el seu preu.

 
Ref 337. >

Caldea

Descripció del servei:

Gràcies a l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, teniu descompte en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU.

 
Ref 338. >

Sercotel Hotels

Descripció del servei:

Tots els col·legiats tenen accés fins a un 15% de descompte en més de 160 hotels reservant a través de www.sercotel.com.

 
Ref 352. >

Masia Can Canal

Descripció del servei:

Masia Can Canal ofereix la possibilitat als col·legiats de passar un cap de setmana o dues nits per a dues persones en una masia còmoda i elegant, totalment reformada i comfortable, a un preu especial.

 
Ref 355. >

Allotjaments La Pastora

Descripció del servei:

Els allotjaments La Pastora estan ubicats a Uncastillo i a Saragossa capital, i formen part del club Rusticae, un de les millors seleccions d'allotjaments de l'Estat. Ofereixen als gestors i als seus treballadors un descompte del 10% sobre la seva tarifa base -només aplicable en reserves directes- en el cost de l'allotjament. 

 
 
banner banner banner
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Cristòfol Grober, 3, entresol.
17002 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r.
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec
Patrocinadors
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
 • Tirant lo blanch
 • Banc Sabadell

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR