L’ECONOMIA I L’EMPRESAPROFESSIONALS DEL DRET, L’ECONOMIA I L’EMPRESA
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5
 
    Exercent Subvenció No Exercent Subvenció
Ref 144. > E-mail màrqueting
Ref 227. > Fitxa del gestor  
Ref 332. > Campanyes comunicació
Ref 333. > GA: La vostra marca  
Ref 334. > Placa Professional    
Ref 144. >

E-mail màrqueting

Descripció del servei:

El E-mail màrqueting és una eina que us permet crear, de forma fàcil i gratuïta, la vostra pròpia campanya de comunicació i enviar-la als vostres clients.

 
Ref 227. >

Fitxa del gestor

Descripció del servei:

Aquest Servei permet als col·legiats ampliar i personalitzar les dades que veuen el potencials clients que fan una cerca al buscador de gestors.

 
Ref 332. >

Campanyes comunicació

Descripció del servei:

Una de les prioritats principals del Col·legi es reforçar i augmentar la notorietat de la figura professional del Gestor Administratiu, davant la societat

Amb aquesta motiu, inverteix en campanyes de comunicació i en publicitat de la professió dirigida als ciutadans en diversos mitjans com ara : TV, radio, premsa i internet.

El Col·legi mante, a més,  una estreta relació amb el mitjans de comunicació,  per tal que tant membres de la Junta, com a representants de la professió, intervinguin  en aquests informant sobre temes d’actualitat que afecten a la societat.

Per reforçar totes aquestes accions,  facilitem de manera gratuïta als col·legiats el suport publicitari,  tant en paper imprès,  fullets i pòsters, com en format digital de cadascuna de les campanyes perquè el gestors pugueu utilitzar-les als vostres despatxos i dirigir-les als vostres clients.

 
Ref 333. >

GA: La vostra marca

Descripció del servei:

Com a Gestor Administratiu Col·legiat us identifica la vostra pròpia marca: la GA, símbol de professionalitat, qualificació i especialització en assessorament i gestió. Entre tots hem aconseguit l’objectiu que persegueixen les millors marques del mercat, associar al nostre símbol de la GA uns atributs qualitatius que, entre d’altres, podem destacar: serietat, confiança, modernitat i dinamisme.
Utilitzeu el disseny del nostre logotip de la GA per adequar-la a paper de carta, targetes de visita, mail, web, cartells etc...Per tal que el vostre despatx marqui la diferència, es distingeixi de la competència i sigui reconegut amb la qualitat que us proporciona la marca GA.
Guanyeu en diferenciació, distingiu el vostre despatx professional i oferiu garantia als vostres clients.

 
Ref 334. >

Placa Professional

Descripció del servei:

Els Gestors Administratius són professionals capacitats per donar  assessorament i gestionar els assumptes de persones físiques i jurídiques en els àmbits de la creació de pimes, fiscal, laboral, estrangeria, vehicles i transports, contractes, herències... provenen del mon del dret, l’economia i l’empresa amb uns coneixements reconeguts per Titulacions universitàries.

Sou, per tant, uns professionals reconeguts i el Col·legi ha dissenyant un placa professional que us identifica, moderna i actual que podeu a més personalitzar amb el logo de la vostra gestoria.

 
 
banner banner banner
 
Cerca el teu Gestor Administratiu
Seu Central

Plaça Urquinaona, 6. 6a planta.
08010 Barcelona
Tel.: 93 317 06 86.

Delegació GIRONA

C/ Cristòfol Grober, 3, entresol.
17002 Girona.
Tel.: 972 22 37 01

Delegació LLEIDA

Avinguda Joana Raspall 6, 1r.
25002 Lleida.
Tel.: 973 28 81 37

Som membres de
 • ACCID
 • Fundación Empresa & Clima
 • Consejo General de Colegios de Gestores Administrativos de España
 • Intercol·legial
 • Gremi del Motor
 • Barcelona + Sostenible
Solidaris amb
 • Creu Roja
 • Fundación Once
Protectors de
 • Fundació Romea per a les Arts Escèniques
 • Òmnium Cultural
Col·laboradors
 • amec
Patrocinadors
 • Mutualidad de Gestores Administrativos
 • Ferrer & Ojeda
 • Mútua General de Catalunya
 • Tirant lo blanch
 • Banc Sabadell

Recomanacions per a l'us correcte del site, Firefox 7+, Internet Explorer 7+, Chrome, Adobe Reader X.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

ACCEPTAR