Poden accedir a les proves de Gestor Administratiu:

Els Llicenciats

Corresponents a l'anterior sistema universitari espanyol en:Dret, Ciències Polítiques i Sociologia, Econòmiques, Ciències Econòmiques i Empresarials, Administració i direcció d'empreses i Ciències Polítiques i de l'Administració.

Grau i/o Màster

Corresponents al vigent sistema universitari espanyol acreditats pel Consell de Col.legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya.

Veure tots els títols d’accés

Omple aquest formulari per obtenir més informació sobre les proves:

 

* Camps obligatoris

Condicions legals

Us informem que les dades personals recollides mitjançant aquest formulari, així com la vostra adreça de correu electrònic, seran incorporades al fitxer del Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya, amb la finalitat de fer-vos arribar informació sobre l'accés a la professió de Gestor Administratiu. Podeu  exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició si ens adreceu una comunicació per escrit al Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya a l'adreça següent: plaça d'Urquinaona, 6, 6a planta, 08010 Barcelona o a l'adreça electrònica següent: consellproves@gestors.cat (amb signatura digital), en virtut de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les vostres dades personals (nom, cognoms, adreça postal i correu electrònic) podran ser facilitades a entitats, empreses o institucions col·laboradores amb el Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya exclusivament per oferir productes i serveis d’utilitat per a les proves d’accés així com per a altres vies d’accés a la professió, incloent el Màster Oficial en Gestió Administrativa.

El contingut d'aquest correu electrònic i els annexos adjunts són estrictament confidencials. En cas que no sigueu el destinatari i hagueu rebut aquest missatge per error, us agrairíem que ho comuniqueu immediatament al remitent, sense difondre, emmagatzemar o copiar el seu contingut.