Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Nova Jornada ACCID

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya dóna suport a la I Jornada sobre mesures per fomentar les bones pràctiques i el creixement empresarial, organitzada per l’ACCID.

L’acte tindrà lloc el proper 6 de febrer de 2015 al Barcelona Growth Centre, i consta de tres tallers on es tractaran diferents pràctiques i estratègies per aconseguir el creixement empresarial.

Us podeu inscriure aquí, i consultar el programa al document adjunt.


Documentació