Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Acte de presentació als nous Gestors Administratius

El proper 4 de març de 2015 a les 18:00h, tindrà lloc a la Seu Col•legial, l’acte de benvinguda als nous Gestors Administratius, on es donarà a conèixer el Col•legi als nous professionals.

Es prega confirmar assistència al correu electrònic mmillas@gestors.cat o bé trucant a les nostres oficines, telèfon 93 317 06 86 (Sra. Mònica Millàs)