Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Dia Europeu de la Mediació

El 21 de gener se celebra el Dia Europeu de la Mediació. Per aquest motiu, el Departament de Justícia ha organitzat un seguit d'actes i activitats que tindran lloc la setmana del 16 al 20 de gener, per tal de promoure la mediació entre els ciutadans, i que podeu consultar aquí. 

El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya s'ha sumat a la celebració d'aquest dia, i col·labora amb el Departament de Justícia en l'impuls de la Mediació com a sistema de gestió de conflictes.

Podeu obtenir més informació sobre aquest dia i consultar el manifest en aquest enllaç.