Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Acte de benvinguda

El 31 de gener la Seu Col·legial va acollir l’acte de benvinguda als nous Gestors administratius, provinents tant de proves com dels diferents màsters en gestió administrativa.

Alfonso Lluzar, president del Col·legi, va agrair la seva incorporació i va destacar el treball del Col·legi per a posicionar el col·lectiu com a professionals de referència per a la societat en la seva relació amb l’administració.

La Secretària del Col·legi, Carme Dalmau, els va explicar les mesures de la corporació i els diversos serveis de que disposen per tal d’ajudar-los en els seus inicis.

A l’acte també van estar presents José Antonio Santos i Paloma Sánchez, president i directora financera de Mutuaga, respectivament, que van explicar els avantatges i les diverses opcions d’aquest sistema de previsió per als gestors.