Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Presentació de certificats digitals al núvol i noves plataformes telemàtiques

El 27 de setembre a les 16.30 h es realitzarà a l'hotel H10 Cubik de Barcelona l'acte de presentació dels certificats digitals al núvol que es podran efectuar a partir d’ara mitjançant una nova plataforma denominada ARA. En el mateix acte, també s'informarà sobre altres plataformes informàtiques com la d'Escriptures i el nou servei d'Enviament de Notificacions Electròniques.

Les places són limitades. Podeu confirmar la vostra assistència a Olga Lafuente al correu electrònic olafuente@gestors.cat o bé trucant al 93 317 06 86.

INFORMACIÓ DE L'ACTE
Data: Dimecres 27 de setembre de 2017
Hora: 16.30 h
Lloc: Hotel H10 Cubik (Via Laietana,69, Barcelona)