Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Visita a la Fundació Sorigué de Lleida

El Departament de Cultura del Col·legi de Gestors us ofereix, divendres 25 de maig, a les 13.00 h, una visita guiada i exclusiva a la col·lecció d’art contemporani de la Fundació Sorigué (carrer de l’alcalde Pujol, 4, de Lleida), on també tindrem l’oportunitat de veure obres en procés de la col·lecció particular de l’artista Antonio López.

Des de l’any 1999, la Fundació Sorigué treballa en la creació d’una col·lecció d’art contemporani internacional formada per més de 450 obres de totes les disciplines. Entre d’altres artistes representats, trobem: Anselm Kiefer, Berlinde De Bruyckere, Bill Viola, Franz Ackermann, Tony Cragg, Chuck Close, David Hockney, Anish Kapoor, Daniel Richter, Doris Salcedo, William Kentridge, Antony Gormley, Albert Oehlen, Georges Segal, Juan Muñoz, Cristina Iglesias, Antonio López, Julio Vaquero, Antoni Tapies o Jaume Plensa.

L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia per telèfon (93 317 06 86) o bé per correu electrònic (nbergua@gestors.cat). Reserveu la vostra plaça!

Us oferim també la possibilitat de visitar, al matí i fins l’hora d’anar a la Fundació Sorigué, altres espais d’art de la ciutat de Lleida: Centre d'Art La Panera (www.lapanera.cat), Museu d'Art Jaume Morera (www.paeria.cat/mmorera) o Museu de Lleida: diocesà i comarcal (www.museudelleida.cat).

En acabar la visita, les persones que vulguin fer un dinar plegats, tenim previst anar a El Celler del Roser (preu del menú: 11,80 euros) (carrer dels Cavallers, 24).


Documentació