Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

XII Fòrum d'Ocupació i Postgraus

Un any més, el Col·legi de Gestors Administratius va estar present al Fòrum d’Ocupació i Postgraus organitzat per la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

 El dia 15 de febrer vam estar presents al nostre estand per assessorar a totes aquelles persones interessades en la professió de Gestor Administratiu.

 L'objectiu del Fòrum és facilitar als estudiants la inserció laboral, el contacte directe amb despatxos, empreses i institucions públiques i del tercer sector, i també donar eines per cercar feina, preparar el currículum i l’entrevista de treball.

 Des del Col·legi, vam donar a conèixer als futurs advocats la professió de Gestor Administratiu i els vam ajudar a descobrir les possibilitats que els ofereix distingir-se com a GA.