Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Vídeo commemoratiu de la primera matrícula telemàtica

El 16 de febrer, durant la Festa 10è Aniversari de la primera matrícula telemàtica, es va projectar un vídeo commemoratiu que feia un repàs dels inicis de la matrícula telemàtica fins avui dia, mitjançant els testimonis de les persones que van participar en el procés i les que encara avui hi segueixen treballant.

La matrícula telemàtica va marcar el camí del futur i va suposar un abans i un després. Aquesta gran fita dels gestors administratius catalans es mereix que li posem veu i imatge.

Us deixem a continuació el vídeo perquè el pugueu tornar a visualitzar o compartir on vulgueu.