Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Participació de la Intercol·legial al Bizbarcelona 2018

Els propers dies 30 i 31 de maig, la Intercol·legial estarà present al Bizarcelona, fira organitzada per la Fira Barcelona que ofereix solucions als emprenedors i genera oportunitats de negoci, facilita el networking i posa al seu abast noves eines empresarials i vies de finançament.

En el marc del Saló, la Intercol·legial ha organitzat la conferència sobre “Noves tendències del màrqueting per a professionals”, a càrrec del reconegut ponent Santi Román, expert en competències, coneixements i habilitats digitals. 

A més, aquest any organitzen el Networking Interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. 

Aquí trobareu elements gràfics com logotips, cartells i banners.

Vídeos informatius per temàtica:

 Els col·legiats que vulguin, poden sol·licitar l’accés gratuït al BIZ Barcelona, on podran visitar l’espai i participar en les conferències i activitats que s’ofereixen. Si voleu assistir-hi envieu un correu a rfernandez@gestors.cat (Rosa Fernández).