Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Brindis per una Barcelona més sostenible

El proper 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient. Per aquest motiu, els membres de la xarxa Barcelona + Sostenible realitzaran un brindis al Conservatori Municipal de Música.

Aquesta jornada s’emmarca dins la Setmana de la Sostenibilitat, una iniciativa a escala europea per estimular i fer visibles activitats, projectes i esdeveniments que promoguin el desenvolupament sostenible entre el 30 de maig i el 5 de juny.

Cal inscripció prèvia.

 DADES DE L'ACTE
5 de juny de 2018 de 12 a 14h
Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Carrer del Bruc, 110 - 112)

Més informació i Inscripcions

Setmana de la sostenibilitat