Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Fòrum amec 2018

Amb una experiència de més de 45 anys promocionant la internacionalització de les empreses industrials, amec organitza el poper 20 de juny el Fòrum amec 2018, un fòrum únic i participatiu del sector.

Els ecosistemes d'internacionalització constitueixen la base d'un nou model de negoci per competir globalment. L' empresa industrial manté un sistema de relacions multisectorial amb partners (institucions, proveïdors, clients) i skateholders cada vegada més global, impulsat per la prospectiva, a través del qual resol els seus reptes de la internacionalització.

Fruit de la revolució tecnològica sorgeix aquest nou paradigma col·laboratiu que permet apalancar les capacitats de les empreses. Els ecosistemes de negocis ofereixen una resposta flexible als reptes com l' aparició de nous negocis en el creuament intersectorial, la irrupció de nous actors en la indústria, clients co-dissenyadors, hiper-connectivitat i l' hiper-informació o la dimensió òptima variable en un entorn VUCA.

En la seva cinquena edició, el Fòrum amec 2018 comptarà amb l' opinió dels experts reconeguts en aquest camp i amb els testimonis de destacats empresaris i executius amb una amplia experiència internacional.

Podeu obtenir un 25% de descompte en el preu de l'entrada utilitzant el codi 2587GO150 en el moment de realitzar la inscripció.

Formulari d'inscripcions

Més informació