Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Acte de Graduació dels alumnes del Màster en Gestió Administrativa

El 14 de juny va tenir lloc l'acte de graduació de la promoció del Màster Oficial en Gestió Administrativa 2017-2018, que es va celebrar a les 19 hores a l'Aula Magna del Campus Bellesguard de la Universitat Abat Oliba CEU.
El Dr. Marc Giménez, gestor administratiu i vicesecretari del Col·legi, és el director acadèmic d'aquests estudis.

Enguany, el padrí de la promoció va ser l’Excm. Sr. Francisco Bañeres Santos, fiscal superior de Catalunya.

Descarregar programa