Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

V Trobada Anfix d'Assessors Digitals

El  4 d’octubre es realitza la V Trobada d’Assessors Digitals organitzada per Anfix. Sota el lema “l’assessoria del futur”, la jornada donarà les claus perquè les assessories coneguin i aprofitin tots els avantatges que ofereix un despatx connectat.

Accediu al programa complet i al formulari d’inscripció aquí.

Informació
Data: Dijous 4 d’octubre de 2018
Horari: De 9:30 a 13:30 hores
Lloc: Auditori Meier del Macba
Plaça dels Àngels, 1 Barcelona


Documentació