Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

 • REQUERIT
 • Content Delivery Network
  Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
  REQUERIT
 • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
  La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Nova edició del concurs de dibuix 2018

Encara que no ho sembli, estem a pocs mesos d'acabar l'any, i això implica que també ens queda poc per celebrar les festes nadalenques. Aquest any, volem reprendre una vella tradició del Col·legi i deixar que siguin els nens els que dissenyin la nostra postal per felicitar tan assenyalades festes.

Per aquest motiu, posem en marxa un concurs on poden participar tots els nenes i nenes de menys de 14 any que vulguin.

Els participants han de realitzar un dibuix de temàtica nadalenca que haurà d’incloure necessàriament el logotip dels gestors administratius.

Els dibuixos participants es dividiran en tres categories :

 • Categoria A: fins els 5 anys d'edat
 • Categoria B: de 6 a 9 anys d'edat
 • Categoria C: de 10 a 14 anys d'edat

Hi haurà un premi al millor dibuix de cadascuna de les 3 categories.

Els participants han de lliurar les seves obres a les oficines del COGAC com a molt tard el dia 2 de novembre de 2018, a les 14h.

Teniu més informació, així com les especificacions al document adjunt.


Documentació