Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Jornada Tècnica: Dièsel, sí o no

El pròxim 18 d’octubre se celebra una Jornada Tècnica sota el títol “Dièsel, si o no”. Fecavem, el Gremi del Motor i STA impulsen aquesta taula de debat sobre si el dièsel ha d’evolucionar o desaparèixer, i quin impacte poden tenir ambdues opcions en el sector en particular i en l’economia en general. La Jornada tindrà lloc a Barcelona de  9 a 12 hores.

Podeu consultar el programa complet i realitzar la inscripció aquí.