Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Acte de Graduació i benvinguda del MGA de la UDL

El proper dijous 18 d’octubre a les 19 hores tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (espai 1.35) del campus universitari de Cappont de la Universitat de Lleida, l’acte d’inauguració de la quarta edició del Màster i la clausura oficial de la tercera promoció.

Durant l’acte es presentarà el llibre “Gestors Administratius: història d’una professió viva”, de mans dels seus autors Francisco Torres Verdugo, president d’honor del Col·legi, i el gestor administratiu Pere Rodríguez. 

Tots els assistents seràn obsequiats amb un exemplar gratuït.

Preguem confirmació d’assistència al correu electrònic nfornells@gestors.cat o trucant 973288137.