Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

 • REQUERIT
 • Content Delivery Network
  Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
  REQUERIT
 • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
  La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Presentació de la nova plataforma A9 Multiplica

Presentem A9 Multiplica, la nova plataforma del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i Gestores 1880, S.A.U., creada per a la facturació i la gestió dels processos interns de les gestories. A més, amb aquest nou servei, afegim un nou valor a l'A9 Trànsit, creant una plataforma que ajuda a facturar els diferents tipus d'expedients d'una forma directa i unificada.

Dirigit a
Col·legiats exercents i no exercents, empleats, col·laboradors i familiars de col·legiat exercent

Data  
14 de novembre de 2018

Horari
De 15.30 h a 16.00 h: acreditació
De 16.00 h a 18.00 h

Lloc
Hotel Catalonia Plaza Catalunya, C/ Bergara, 11, Barcelona

Durada           
2 hores

Programa       

 • Presentació de la sessió anirà a càrrec del Sr. Alfonso Lluzar, president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya
 • Exposició de la plataforma A9 Multiplica. Característiques generals i les seves funcionalitats
 • Mostra del funcionament de la nova plataforma A9 Multiplica

Més informació i inscripcions