Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

 • REQUERIT
 • Content Delivery Network
  Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
  REQUERIT
 • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
  La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Aperitiu de Nadal 2018

El 18 de desembre tindrà lloc l’aperitiu de Nadal del Col·legi. A més de fer un brindis tots junts per celebrar les festes nadalenques, enguany tots els qui vulgueu podeu gaudir d’una visita guiada al Palau de la Balmesiana.

Cal que confirmeu la vostra assistència trucant al telèfon 93 317 06 86 abans de l’11 de desembre de 2018. Haureu d’indicar el nom i els cognoms dels assistents i si vindreu a la visita o només a l’aperitiu.

INFORMACIÓ

Horari
Dimarts 18 de desembre de 2018

 • „12:30h Visita guiada al Palau de la Balmesiana
  Carrer de Duran i Bas, 9 - 11 (Barcelona)
 • „13:30h Copa de cava i aperitiu a l’Hotel Colón
  Avinguda de la Catedral, 7 (Barcelona)

Inscripcions
Trucant al telèfon 93 317 06 86 o enviant un correu a blopez@gestors.cat (Berta López). Indiqueu nom i cognoms de tots els assistents, així com si vindreu a les dues activitats o només a l’aperitiu.
Telf. 93 317 06 86
Data límit: 11 de desembre de 2018


Documentació