Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Et convidem al Saló Ocasión 2018

El recinte firal de Montjuic acull del 30 de novembre al 9 de desembre de 2018 el Saló Ocasión.

El Col·legi us ofereix la possibilitat de visitar-lo amb una de les invitacions gratuïtes vàlides per als dies laborables, o una entrada 2x1 vàlida per a tots els dies, que posem a la vostra disposició.

A més, durant el Saló es repartiran fulletons informatius de la campanya de sensibilització amb la sostenibilitat i la seguretat viària que el COGAC ha realitzat amb la col·laboració del Gremi del Motor.

La 38ena edició del Saló, que organitza Fira de Barcelona amb el suport del Gremi del Motor i de la Federació Catalana de Venedors de Vehicles a Motor (FECAVEM), tindrà 23.000 metres quadrats d'exposició i més de 3.500 vehicles seminous de més de 30 grans marques en venda.

 


Documentació