Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Aperitiu de Nadal al barri Gòtic de Barcelona

Un any més, els gestors administratius catalans s’han reunit en el tradicional aperitiu nadalenc, un moment molt especial per compartir temps amb companys de professió, treballadors i família en unes dates molt assenyalades. Enguany, més de 250 persones han participat en un dels actes més populars del Col·legi. També han assistit a la trobada diferents representants de les administracions amb què diàriament treballen els gestors administratius en nom dels seus clients.

Aquesta vegada, l’aperitiu ha estat precedit per una visita guiada a un dels tresors més ben conservats de la ciutat: el Palau de la Balmesiana. Després de la visita, els assistents han pogut gaudir d’un aperitiu a l’Hotel Colón, situat a la plaça de la catedral de Barcelona.

Alfonso Lluzar, president del Col·legi, ha estat l’encarregat del brindis per desitjar un bon Nadal i un bon any a tothom. Durant la seva intervenció, ha valorat de manera molt positiva les fites assolides aquest any i n'ha mencionat especialment dues: el desè aniversari de la primera matrícula telemàtica i el de les proves d’accés a la professió a Catalunya.

Podeu veure les fotografies que es van realitzar a l'esdeveniment aquí.