Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Forum amec 2019

El proper 3 de juliol tindrà lloc el Forum 2019, al qual s’analitzarà l’escenari plausible de l’empresa 2030 i es debatrà sobre què podem fer per anticipar-nos i amb quins instruments adaptar les estratègies empresarials actuals.

En aquesta sisena edició, el Forum amec comptarà amb l’opinió de reconeguts experts en la matèria, testimonis de destacats empresaris amb àmplia experiència internacional, i taules de debat amb executius d'empreses com Ferrovial, Mango, Nueva Pescanova, Alsina, Jeanologia, Volpak i Worldsensing.

Així mateix, amb motiu del 50 aniversari d’amec, se celebrarà durant aquesta jornada una sessió participativa i motivadora: Megatrends, La Gran Aventura. Es visionaran reflexions d'experts de l'ecosistema d’amec, que ens faran pensar sobre les principals tendències mundials que impactaran a l'entorn empresarial durant la propera dècada. A més,  la conferència "Més Brúixola i Menys Cronòmetre" de l'emprenedor i aventurer Albert Bosch, ens inspirarà i ens farà pensar i, sobretot, actuar i adoptar una actitud adequada per avançar amb èxit en aquest món tan canviant.

Més informació i inscripcions