Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

 • REQUERIT
 • Content Delivery Network
  Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
  REQUERIT
 • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
  La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Concurs de poesia de La Intercol·legial

La Intercol·legial organitzaun Concurs de poesia per a tots els col·legiats sèniors i els seus cònjuges, a partir de 60 anys.

 • La temàtica dels poemes és lliure, així com l’estructura i la mètrica d’aquests.
 • El text ha de ser original i inèdit.
 • Escrit en català o castellà.
 • La longitud màxima del poema serà de dos folis (DIN A4) escrits a ordinador amb una mida mínima de lletra de 12 (sense màxim) i tipus de lletra “Arial” o “Times New Roman”. L’extensió màxima, expressada en nombre de caràcters, incloent-hi espais: 2.000 caràcters.

Cada participant pot presentar un poema, i no constarà la identitat de l’autor, que l’haurà d’enviar com arxiu adjunt per correu electrònic a l’adreça areacultural@comb.cat (assumpte: Concurs de Poesia Intercol·legial de Sèniors). La identitat de l’autor es farà constar en el cos del missatge enviat.

El termini de presentació comença l’1 d’octubre i acaba el 30 d’octubre de 2021.

La resolució del jurat tindrà lloc entre el 22 de novembre i el 3 de desembre de 2021.

La notificació als guanyadors es realitzarà mitjançant correu electrònic i el lliurament dels premis serà presencial procedint-se a la lectura dels poemes premiats al final de la conferència del 14 de desembre de 2021, del VIII Cicle de Conferències Intercol·legial.
Documentació