Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Festa Professional 2021

Després d'una aturada causada per la pandèmia de la COVID, per fi, el 2 de desembre podem retrobar-nos per a celebrar una nova festa professional.

Aquest any el nostre Col·legi és l'encarregat d'organitzar aquest acte, on a més del sopar de germanor del col·lectiu, s'homenatja els gestors que compleixen els 25, 50 i 60 anys de vida corporativa.

I ho farem en un lloc emblemàtic: el Camp Nou. A més, tots aquells que vulguin podran assistir a la visita guiada al museu del Barça que es farà abans del sopar.

Durant la trobada també donarem la benvinguda als nous col·legiats i es lliuraran els títols oficials expedits per la Generalitat de Catalunya i el Consell Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

Cal que confirmeu la vostra assistència, trucant al telèfon 93 317 06 86 abans del proper 26 de novembre de 2021.