Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Sumeu-vos a la manifestació virtual 'Crit per les dones afganeses'!

La Comissió de Dones i Igualtat de l'Associació Intercol·legial, de la qual el nostre Col·legi forma part, juntament amb la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), ha organitzat una manifestació virtual el dissabte, 27 de novembre a les 18:00 hores. 

Aquesta iniciativa, a la qual s’han afegit  dones de tots els àmbits de Catalunya, pretén ser un clam multitudinari per denunciar el règim destructor que atempta contra els drets humans dels afganesos i afganeses.

Cada inscripció donarà presència anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual, amb l’objectiu d’omplir el Passeig de Gràcia de Barcelona.

D’altra banda, tothom que ho desitgi podrà fer una aportació econòmica voluntària. Es prega que les aportacions siguin a partir de 5 €. Els donatius es recaptaran durant el període d’inscripció, durant la manifestació i fins al tancament de la web. La web estarà operativa fins al 24 de desembre. La recaptació dels donatius s’entregarà a les entitats que treballen per acollir de forma digna als que ja han fugit i ajudar-los a refer les seves vides.

Podreu trobar tota la informació així com el programa de l’Acte central del 27 de novembre en aquesta pàgina web.