Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Nova pàgina web d'estrangeria

S'ha publicat la “Nota informativa 2/2014. Nova pàgina web d’estrangeria: al servei de les empreses i de les persones”.

En aquesta nota, es comunica que el proper dia 5 de març es posara en servei una pàgina web d’Estrangeria renovada. S'ha fet un esforç per procurar que el seu contingut estigui al servei de les empreses i de les persones i que el seu disseny sigui amigable i intuïtiu. En aquesta nota també s'esmenten algunes de les novetats i recursos informatius que posarem a la vostra disposició en aquesta nova pàgina web.


Documentació