Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Avís de pagament dels ajut associats al sector làctic 2015

Us comuniquem que el Departament d’Agricultura va abonar divendres 11 de febrer, 6,55 milions d’euros a 570 ramaders, corresponents a la bestreta del 95% de l’ajut associat a les explotacions de boví de llet i de l’ajut associat als ramaders de boví de llet que van mantenir drets especials el 2014 i no disposen d’hectàrees admissibles per a l’activació de drets de pagament bàsic.

Teniu disponible la nota explicativa del pagament a l'enllaç següent: