Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Cèntim sanitari

El web del Consell General del Poder Judicial ha publicat la següent informació d'interès en relació amb el "Cèntim Sanitari":

 

El TS estableix que l'Estat haurà d'indemnitzar els perjudicats per les quantitats abonades durant la vigència del 'cèntim sanitari'.

En les dues primeres sentències dictades sobre aquesta matèria, el Suprem recull altres tres bases per fixar les indemnitzacions, les dues primeres per evitar un enriquiment injust.

Es pot accedir al text íntegre de la comunicació del CGPJ i de les sentències STS 350/2016 i 351/2016, ambdues de 18.02.16, a través de l'enllaç següent: