Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

DUN 2016. Comunicat 13: producte 063 i usos TA

A partir de la campanya 2016 el producte 063 Pastures < 5 anys es considera a tots els efectes un conreu farratger.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, ha publicat el comunicat següent:

"D’acord amb la nova consideració d’aquest producte, a l’inici de campanya es va fer incompatible amb l’ajut 335 Prats i pastures del PDR 2007/2013 i amb els usos de SIGPAC PS, PR i PA.

Vistos els problemes que això ocasiona a l’hora de declarar les pastures de menys de 5 anys per aquest ajut, en la nova actualització del programa DUN 1.03, s’ha fet compatible l’ajut 335 Prats i pastures amb el producte 063 Pastures de < 5 anys que conseqüentment es podrà declarar en usos Sigpac TA.

De cara al 2017 es modificaran d’ofici els usos SIGPAC d’aquests recintes de TA a PS i se’ls adjudicarà el CP corresponent , de manera que ja es podran declarar normalment amb el producte 062 Pastures permanents."