Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

DUN 2016. Comunicat 12: Versió 1.03

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, ens ha comunicat que s’ha publicat la versió 1.03 de l’aplicació DUN 2016.

Aquesta nova versió permet:

- Sol•licitar ajuts de diversificació o de mitigació del canvi climàtic sense sol·licitar cap altre ajut de competitivitat.

- Fer renúncies al règim de petits sense declarar cap ajut ni cap parcel·la.

També soluciona l’avís incorrecte sobre el compliment de la superfície mínima pel règim de petits en el cas de declarar exactament la mateixa superfície i actualitza diverses taules.

D’altra banda ens informen que s’ha publicat correctament el retorn a internet, de manera que ja hi podeu accedir a retorns mitjançant NIF i contrasenya.

Provisionalment:

- el botó “Recinte” (no el d’Assignació de recintes ni el de Recàrrega SIGPAC) elimina qualsevol croquis retornat. No feu servir aquest botó més que per fer altes de recintes.

- la validació de superfície mínima de petits no té en compte la superfície admissible si no la superfície declarada. Així, en declaracions de règim de petits en què es declaren superfícies no admissibles pot no saltar l’avís tot i que no es declari el mínim de superfície a mantenir. Us recordem que tot i que no salti aquest avís, no es cobrarà el règim de petits si no es declara superfície admissible igual o superior a la superfície mínima.

De manera general, els avisos de l’aplicació són un ajut a la declaració però, en cap cas, que l’aplicació no realitzi la validació d’un requisit no eximeix del seu compliment.