Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Elecció del representant territorial de Mutualistes

En compliment del que disposa l’article 34 de l’Estatut de la Mutualidad de los Gestores Administrativos, i de cara a l’elecció del Representant de mutualistes prevista per a l’Assemblea Territorial de Mutualistes del proper 23 de març de 2018, a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10:00 hores en segona convocatòria, en cas de no haver-hi prou nombre d’assistents en la primera, a la seu del Col·legi, Plaça d’Urquinaona, 6, planta 6a, de Barcelona; us informem que per optar al nomenament, els mutualistes interessats hauran de remetre la seva candidatura signada a la Mutualidad (registro@mutuaga.com) tot indicant-hi el seu nom i cognoms, DNI i domicili, en un termini que finalitza el 17 de març de 2018.

Podeu consultar tota la informació aquí.