Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Manual IRPF i Patrimoni 2017

L'AEAT ha publicat la versió definitiva del Manual Pràctic Renda i Patrimoni 2017 al seu web. Aquest manual conté nombrosos exemples pràctics que pretenen fer més assequibles els textos fiscals i aclarir aquelles qüestions que són més complexes.

Amb la finalitat de facilitar als contribuents la localització en l'apèndix normatiu dels preceptes legals i reglamentaris que regulen els temes tractats, els diferents epígrafs i apartats del Manual contenen una referència als articles de la Llei i del Reglament en què es regulen les qüestions tractades.

 


Documentació