Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

 • REQUERIT
 • Content Delivery Network
  Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
  REQUERIT
 • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
  La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Alfonso Lluzar, reelegit president del Col·legi

Avui ha tingut lloc la Junta General del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, on s'han aprovat els pressupostos per a 2018 i la liquidació pressupostària de 2017.

A més, Alfonso Lluzar ha estat reelegit president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya per als pròxims quatre anys.

Lluzar, que enceta una nova legislatura al davant de l’entitat, ha estat l’impulsor de dos dels projectes clau per als gestors administratius catalans en els darrers anys. Per una banda, la matriculació telemàtica, una fita que s’ha culminat aquest any amb la baixa telemàtica i s’ha completat amb la impressió de la documentació definitiva i els distintius ecològics. Per l’altra, l’accés a la professió mitjançant un màster universitari que actualment s’imparteix a tres universitats catalanes.

El president ha destacat que continuarà apostant per un col·legi actiu i innovador, que treballa per oferir serveis de valor afegit que mantinguin el nivell de competitivitat de les gestories. A més, ha volgut posar en valor l’increment del número de col·legiats com un reflex de l’interès per una professió que segueix sent imprescindible en l’era de l’administració electrònica.

Al mateix acte van ser renovats altres càrrecs de la Junta de Govern. Lluzar ha anunciat que el nou equip treballarà en noves iniciatives que reverteixin en els col·legiats i els ajudin en la seva activitat diària. 

 • President - Sr. Alfonso Lluzar López de Briñas

 • Vicesecretari - Sr. Marc Giménez Bachmann

 • Tresorer - Sr. Jaume Llorens Soria

 • Vocal 1a - Sra. Sonia Villar Saltiberi

 • Vocal 3a - Sr. Pau García Sistac

 • Vocal 5a - Sra. Concha Forteza Bueno

 • Vocal 7è - Sr. Jaume Vilanova Vila