Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Horari especial Setmana Santa

Amb motiu de les festivitats de Setmana Santa, el dijous 29 de març de 2018, l’horari de la seu col·legial serà de 08:30 a 14:30 hores.

Serveis Centralitzats, tant de Barcelona com de Sabadell, estaran oberts de 08:00 a 15:00 hores (tancament de matrícules a les 14:30h).

L'horari de la Delegació de Girona, serà de 8:00h a 14:30h i de 16:00h a 17:30h, i el de la Delegació de Lleida de 8:00 a 18:00h.

Així mateix us recordem que divendres 30 de març i dilluns 2 d'abril, el Col·legi romandrà tancat.