Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Flash Mercantil juny-juliol 2012

Ja està disponible el segon flash mercantil, que correspon als mesos de juny-juliol 2012.

Aquests “flash” es troben dins el nou servei d’informació que ofereix el Col·legi per als col·legiats en exercici sense cost, anomenat “Servei info en línia mercantil i administratiu”, i facilita informació i documentació en l’àmbit mercantil i administratiu als despatxos dels col·legiats.

Us recordem que aquesta publicació amb les últimes novetats legislatives i de jurisprudència amb alguns casos de documentació associada, es publica al nostre web cada dos mesos.

Recordeu que per accedir a aquesta i d'altres informacions que us facilitem, heu de registrar-vos al web del Col·legi amb el vostre usuari i contrasenya.


Documentació