Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació.


Preferències de privacitat

Preferències de privacitat

Quan visiteu qualsevol lloc web, pot emmagatzemar o recuperar informació a través del vostre navegador, normalment en forma de cookies. Com que respectem el vostre dret a la privadesa, podeu optar per no permetre la recopilació de dades de certs tipus de serveis. Tot i això, no permetre aquests serveis pot afectar la vostra experiència.

  • REQUERIT
  • Content Delivery Network
    Els continguts estan allotjats en servidors de la EU
    REQUERIT
  • Google Analytics (Advertisement Delivery Network)
    La pàgina web utilitza Google Analiltycs,S'usa per registrar la data, la primera i l'última vegada que l'usuari va visitar el web. S'utilitza per fer recompte de quantes vegades visita el lloc un usuari únic.

Modificació de la "Guia de tràmits I"

S’ha modificat la Guia de tràmits I de l’Oficina d’Estrangeria, actualitzant la direcció de l'Oficina de la Policia per a l'expedició de la TIE, que recentment es va traslladar a la Rambla Guipúscoa 74 per als estrangers empadronats a la ciutat de Barcelona.

Així mateix, s’ha canviat a la Guia, la direcció de la Policia en aquells altres tràmits que es realitzaven abans al carrer Balmes 192.


Documentació